>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bułgaria

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Lok. Mezdra - Lok. Sofia

Dziś dojdzie do spotkania w ramach 10 kolejki w Bułgarii , Spotkają się ekipy które ja dotąd nigdy ze sobą nie rywalizowały. Gospodarze zajmują 9 miejsce natomiast goście 4. Dzisiejsze spotkanie ma wiele podtekstów . Goście to drużyna która nie potrafi grać na wyjazdach na 5 spotkań wyjazdowych 5 przegrała :!: Gospodarze na 5 spotkań domowych 3 razy wygrywali , 1 raz remisowali i raz przegrywali. Jednak dzisiejsze spotkanie to podobno być albo nie być trenera gości który musi wkońcu wygrać na wyjeździe. Gospodarzą na pewno takie punkty też są potrzebne , zobaczymy więc ciekawe widowisko. a moje typy znajdziesz poniżej ????

Moje typy :

Lok. Mezdra - Lok. Sofia - 2 @@ 2,15__3/10 ⛔
Lok. Mezdra - Lok. Sofia (Wygra któraś z nich) @@ 1,30__8/10 ✅
Musze przyznać jestem zaskoczony wynikiem meczu 4:0 jednak typ że któraś wygra pewnie wszedł.

Pozdrawiam

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Na dziś, na początek wybrałem takie oto spotkanie:

⚽ Slavia Sofia - Vihren Sandanski
Typ: Remis
Liga: Bułgaria Premier League
Data: 27.10.2008 Godz: 14.00
Stawka: 20.00 zł Kurs: 3.75 Bukmacher: Betsafe
Najwyższy kurs oferuje: Bwin 4.35
Kilka słów: Spotkanie pomiędzy 10 w tabeli gospodarzem a 9 drużyną przyjezdną. Wydaje mi się, że w tym spotkaniu remis jest najbardziej prawdopodobny. Slavia przedostatni mecz zremisowała, ostatni przegrała ze słabymi drużynami. Vihren natomiast ostanie spotkanie wygrał, przełamując swoją złą passę. Teraz będzie rozgrywał swoje 10 spotkanie a w 9 jak do tej pory nie odnotował remisu. Podsumowując oba zespoły formą nie zachwycają, patrząc jeszcze na poprzedni sezon w dwu meczu dwa remisy. Dziś wydaje mi się że będzie tak samo. Skromne 1:1 bądź 0:0. A kurs wydaje się być prezentem od bukmacherów ;) Mam nadzieje że się nie mylę ;)

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Chernomorets - Levski
over 2,5 ✅
2,20
SportingBet
Juz jutro zostanie dokończona jedenasta kolejka w lidze Białorusi. Zajmujący trzecia pozycję Levski przyjeżdża do szóstego Chernomorets.
Trudno tu przewidzieć zwycięzcę gdyż z jednej strony Levski nadal może mianować do tytuł€ lidera w przypadku wygranej traciłby do niego tylko 3 pkt, z kolei jutrzejszy gospodarz z szóstego może wskoczyć na trzecie miejsce w tabeli, jednak suma strzelonych goli musiała by być podobna do dobrego meczu hokeja.
Chernomorets na dziesięć rozegranych meczy posiada bilans trzynastu strzelonych goli i dziewięć straconych, z kolei Levski strzelił do tej pory 18 bramek a ich bramkarz wyjmował piłkę z siatki tylko pięć razy. Ciekawie przedstawia się historia bezpośrednich spotkań między tymi zespołami otóż na dwanaście rozegranych spotkań aż dziesięć razy padał wynik overowy, dwa razy był under lecz jaki: 2:0 i 1:1. Jak dla mnie warto postawić na dużą ilość bramek gdyz oba zespoły maja o co walczyć i powinniśmy zobaczyć potok bramek.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Cherno More- Spartak Varna

Dziś rozpoczynający 13 kolejke mecz Cherno z Spartakiem spotkanie jest ważna dla gospodarzy którzy muszą je wygrać jeżeli nie chcą odbiegać od czołówki. Do której brakuje im właśnie 3pkt. W tym roku obie ekipy zmierzyły się już raz wtedy padł bezbramkowy remis jednak ekipa Cherno miała sporą przewagę w tamtym meczu , Dziś trzeba patrzeć zbliżającego się meczu który dla Cherno jest najważniejszy na własnym podwórku na 6 spotkań , 4 wygrali i 2 razy przegrywali goście natomiast na 6 wyjazdów . 4 przegrali i 2 zremisowali. Jak widać goście po prostu na wyjazdach grać nie potrafią tutaj dziwi kurs wysoki na gospodarzy.

Moje Propozycję :

Cherno More Varna - Spartak Varna - 1 @@ 1,57_6/10
Poniżej 2,5 @@ 1,66_4/100

verti 3,4K

verti

Forum VIP
PFC Silven - PFC Lokomotiv Mezdra 1 @ 1.81 ✅ ✅ ✅
Gospodarze po serii 5 spotkań bez zwycięstwa - marza o przełamaniu, aby się przełamać zarzad klubu zdecydował zatrudnić - nowego trenera, którego zadaniem będzie poprowadzenie Silvenu do zwycięstwa, zadanie teoretycznie nie będzie łatwe, gdyż Mezdra w ostatnich spotakniach prezentowała się całkiem przyzwoicie - potrafili zagrać świetne spotkanie z Lokomotivem Plodiv czy Lokomotivem Sofia, żeby przegrać z Chernomortsem kilka dni później, ich forma jest nieustabilizowana - jednak w tabeli plasuja się wyżej niż Silven, zajmuja 5 pozycję i wyprzedzaja o jeden punkt dzisiejszego rywala, który zajmuje miejsce 7. Dzisiaj jednak Lokomotiv radzić sobie będzie musiał bez swojej najwiekszej gwiazdy, golkipera - R. Staneva. O ból głowy może przyprawić również fakt, że Mezdra wystapi bez dwóch podstawowych napastników oraz jednego obrońcy. Na pewno ucierpi na tym siła rażenia ekipy Mezdry. Podejrzewam, że piłkarze Silvenu pod wodza nowego trenera wykaza maksymalne zaangażowanie i dzisiaj przełamia wreszcie serię 5 spotkań bez zwycięstwa, tym bardziej, że w Pucharze Bułgarii pokazali, że wygrywać potrafia - pokonali Minyor Radnevo 2:0, natomiast Mezdra odpadła z tego pucharu przegrywajac 0:1 z Botevgradem.
Statystyki:
http://www.betexplorer.com/soccer/bulgaria/bulgarian-1st-league-2008-2009/nextmatch.php?matchid=6417519
http://soccerway.com/match/a-pfg/pfc-sliven/lokomotiv-mezdra/669506/
Wynik 2:0 ✅

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Spotkanie: Lokomotiv Płowdiw v Sliven
Typ: Sliven
Kurs: 2.50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Pierwsze spotkanie po przerwie zimowej w Bułgarskiej Grupie A Lokomotiv Płowdiw podejmie na własnym boisku Sliven. Trochę poczytałem na temat tego pojedynku i otoczki wokół niego i jestem skłony zagrać na zwycięstwo gości (kursy w większości bukmacherów spadają na ich zwycięstwo.
Przed dzisiejszym spotkanie kibice Lokomitivu na stronie internetowej opisali swoje obawy przed zbliżającą się rundą. Piszą o konfliktach na linii prezes-piłkarze-trener, o braku sprzyjającej atmosfery w drużynie a także słabych wynikach w spotkaniach sparingowych. Najwięcej dostało się jednak prezesowi Galia Topalova, który według kibiców prowadzi klub ku przepaści. Na domiar złego pod znakiem zapytania w dzisiejszym meczu stoi występ jednego z liderów drużyny Ivana Karamanova, na pewne nie zagrają a za kartki muszą pauzować Brazylijczyk Tom i Peter Lazarov.Kontuzjowani są natomiast: Zheko Symeon Yordanov i Raikov w ekipie goście zabraknie jedynie pauzującego za kartki Ivelin Yaneva. Myślę, że w tym spotkaniu bardzo prawdopodobnie jest zwycięstwo gości.

Z 96

znafca

Użytkownik
PFC Belasitsa Petrich - Slavia Sofia (1:0)
Typ: Slavia Sofia (1:0)
Kurs: 4.33
Bukmacher: sportingbet
Rozpoczęcie 18 kolejki spotkań w bułgarskiej Premier League, zagrają ze sobą Slavia Sofia, a więc zespół który w ostatnim czasie poważnie włączył się w walkę o szczytne cele i Belasitsa, drużyna, która musi bronić się przed spadkiem, obecnie są na ostatniej pozycji. Świetnie rundę wiosenną zaczęli piłkarze dzisiejszych gości, niespodziewana wygrana z Liteks Lovetch znacznie zwiększyła notowania tego zespołu, w następnym meczu zremisowali bezbramkowo z Lokomotiv Mezdra. Nieco gorzej tę rundę zaczęli gospodarze, bolesna porażka 0:3 z CSKA Sofia, jednym z głównych pretendentów do mistrzostwa ostudziła ambicje piłkarzy. Do następnego meczu zdołali się podnieść i zremisować z ekipą, która jest ich głównym rywalem w walce o utrzymanie. Slavia radzi sobie całkiem przyzwoicie na wyjazdach, natomiast Belasitsa 90% swoich punktów zdobywa na własnym stadionie. Moim zdaniem w tym meczu zaważy obecna forma obydwu drużyn, która jest znacznie wyższa po stronie przyjezdnych.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Cherno More - Lok. Plovdiv
Typ: HW ✅

Ostatni mecz 21 kolejki w Bułgarii. Piąty w tabeli Cherno podejmuje na własnym obiekcie 11 Lookomotiv. Jest to bardzo ważny mecz dla gospodarzy gdyż zyskując dziś trzy punkty awansują na czwarta pozycje i zbliża się znacznie do liderów wyścigu. ]
Lokomotiv to typowy średniak tabeli ostatni mecz co prawda podbudował morale piłkarzy jednak dziś w ich składzie zabraknie dwóch podstawowych obrońców co może znacznie wpłynąć na wynik spotkania.
Z kolei Cherno po wcześniejszej pięknej serii sześciu zwycięstw, ostatnio zaliczyło dwa remisy co prawa rywale byli z pierwszej półki jednak teraz już trener gospodarzy nie może sobie pozwolić na żadną wpadkę tym bardziej przed własną publicznością, która każdy wygrany mecz świętuje do rana.
Historia spotkań między tymi zespołami korzystniej, jednak bardzo nie znacznie, wpływa na zespół Cherno More widać, że układa im się gra z Plovdivem tym bardziej na własnym obiekcie.

Czy kibice gospodarzy będą mogli wracać z meczu zadowoleni?

6 1

666marcin

Użytkownik
Spotkanie: Pirin Blagoevgrad v Levski Sofia
Typ: X
Kurs: 3.40
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:

Moim zdaniem w tym meczy bardzo trudno jest wskazac faworytra i wedlug mnie w tym meczu padnie remis 0:0 lub 1:1. Faworytem wedlug bukmacherow sa gospodarze Prin Blagoevgrad kurs na nich wynosi 2,30, natomiast na Levski Sofia kurs wynosi 2,60. Gdy spojrzymy na tabele faworytem jest Levski Sofia, ktory zajmuje 1 lokate w lidze, a gospodarze zajmuja 10 miejsce tracac do lidera az 34 pkt. Sadze, ze w tym meczu bedzie bardzo wyrownana walka i Levski Sofia nie przegra tego meczu, lecz padnie remis 0:0. Dodam, ze w ostatnich 6 spotkaniach Levski Sofia wygralo 5 meczy i 1 zremisowala i sadze, ze ich znakomita passa zwyciestwo zostanie przerwana i padnie remis 0:0 lub 1:1.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom