Jak w temacie. Macie ciekawe linki, zdjęcia etc o kibicach podzielcie się. Ode mnie link do nowej strony o brytyjskich kibicach: http://jezykangielski.org/blog6.php
???? bo nie wyrywają krzesełek i nie robia ogniska na trybunach?Na stadionach pikniki i nic wiecej
bo nie dopingują [głośno] drużyny przez 90' nawet jak im nie idzie????? bo nie wyrywają krzesełek i nie robia ogniska na trybunach?
Faktycznie, słyszałem o tym liście, ale nie sadze aby podobne 'oczekiwania' miał zarząd od kibiców w innych klubachto niech jest ich wina, tylko zwiazki piłkarskiego oraz samych klubow, jakbyscie czytali odpowiedz władz BORO na list kibica to byscie zrozumieli, tam jak ktos podniesie sie z krzesła to odrazu przy nim jest kilku porzadkowych
chodzi o ten list, który dałem w załączniku?to niech jest ich wina, tylko zwiazki piłkarskiego oraz samych klubow, jakbyscie czytali odpowiedz władz BORO na list kibica to byscie zrozumieli, tam jak ktos podniesie sie z krzesła to odrazu przy nim jest kilku porzadkowych
Bo na takim przykladowym meczu United 70% to kebaby czy inne tam nardowosci zajadajace sie popcorem, a o dopingu to nawet nie mowie.???? bo nie wyrywają krzesełek i nie robia ogniska na trybunach?
GKS Jastrzębie - GKS Katowice i masz kolejny przykład idiotyzmu na stadionie.Akurat teraz juz zbyt wielu burd na stadionach nie ma, typowo bijatyk, szczegolnei na wyzszych szczeblach, może poza wyjatkiem WDŚ.
Nie chodziło mi o to, żeby udawać, ze tego nie było, ale ja to odczułem tak że specjalnie podałes przyklad Legii że ja do Ciebie to napisalem; ] niewazne ...
Tyle, że u nas już raczej znikome są burdy na stadionach.A kibice angielscy robią b. dobrze i za to ich szanuję, że jak chcą się bić niech się umawiają w danym miejscu i danym czasie, szast-prast i porobione a nie na stadionach ???? Mogliby polscy kibole z nich wziąć przykład ????