brodaty-zolw
Forum VIP
Zakończyłem swój 5-miesięczny projekt z fajnym plusem (link będzie poniżej). Po zebraniu doświadczenia ruszam dalej, myślę, że bardziej profesjonalnie. Niżej opisane zasady, w większości zaczerpnięte od KaVosa, który chciał tutaj zrobić fajny temat ale coś mu nie wyszło. Mam nadzieję, że mi się uda.
https://forum.bukmacherskie.com/f35/proste-zasady-prosty-zysk-brodate-typy-133505-4.html#post6122411
Budżet początkowy:
600zł
CEL:
3 TYSIĄCE do końca roku (3 miesiące)
Co gram?
Piłka nożna (Angielska piłka, europejskie puchary oraz sporadycznie inne ligi), Dart, NBA oraz typy innych graczy wyselekcjonowane przeze mnie.
Rodzaje zakładów:
Zakłady klasyczne (1x2, overy/undery, obie strzelą), rzuty rożne, kartki oraz zakłady na poszczególnego zawodnika (dart, NBA, sporadycznie piłka nożna)
Zakady LIVE (inna stawka)
Stawka:
W przedziale 1-5j oraz stawka maksymalna 8j.
Średnia stawka na zakład to 2j
1j=3% najwyższego odnotowanego budżetu
Techniczne:
Betsafe, unibet, bet365 â na każdego z trzech tych bukmacherów wpłacam po 200zł
Podsumowanie na koniec miesiąca.
Jak stawkuje?
Moje własne, przeanalizowane typy mogą zostać zagrane za każdą możliwą jednostkę (1-5j + stawka maksymalna)
Typy od innych mogą zostać zagrane za maksymalnie 2 jednostki
Typy LIVE mogą zostać zagrane maksymalnie 2 jednostki
Nie dubluje typu na dwóch różnych kuponach
https://forum.bukmacherskie.com/f35/proste-zasady-prosty-zysk-brodate-typy-133505-4.html#post6122411
Budżet początkowy:
600zł
CEL:
3 TYSIĄCE do końca roku (3 miesiące)
Co gram?
Piłka nożna (Angielska piłka, europejskie puchary oraz sporadycznie inne ligi), Dart, NBA oraz typy innych graczy wyselekcjonowane przeze mnie.
Rodzaje zakładów:
Zakłady klasyczne (1x2, overy/undery, obie strzelą), rzuty rożne, kartki oraz zakłady na poszczególnego zawodnika (dart, NBA, sporadycznie piłka nożna)
Zakady LIVE (inna stawka)
Stawka:
W przedziale 1-5j oraz stawka maksymalna 8j.
Średnia stawka na zakład to 2j
1j=3% najwyższego odnotowanego budżetu
Techniczne:
Betsafe, unibet, bet365 â na każdego z trzech tych bukmacherów wpłacam po 200zł
Podsumowanie na koniec miesiąca.
Jak stawkuje?
Moje własne, przeanalizowane typy mogą zostać zagrane za każdą możliwą jednostkę (1-5j + stawka maksymalna)
Typy od innych mogą zostać zagrane za maksymalnie 2 jednostki
Typy LIVE mogą zostać zagrane maksymalnie 2 jednostki
Nie dubluje typu na dwóch różnych kuponach