>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Brazylia na bogato

A 76

acapulco

Użytkownik
vs
Projekt ,,Brazylia na bogato&#39;&#39;
Dzień projektu : 2
Budżet : (140PLN + ew wygrane z dwóch singli)

Nautico - Paysandu ( Serie B - 17.06.15)​

Lecimy z projektem dalej i na celownik bierzemy dwa spotkania które w nocy rozegrane zostaną w ramach ósmej serii spotkań brazylisjkiej Serie B. Pierwszym spotkaniem, które zostanie rozegrane dzisiejszej nocy będzie niewątpliwie szlagier całej serii spotkań ponieważ na przeciwko siebie staną dwie ekipy, które w tym sezonie z całą pewnością mają jeden wspólny cel - awans do najwyżej klasy rozgrywkowej w kraju. Na Arena de Pernambucano swoje spotkanie rozegrają drużyny miejscowego Nautico Esporte i przyjezdnych piłkarzy Paysandu a więc będziemy świadkami niejako klasyku Norte/Nordeste w którym emocji zabraknąc nie powinno. Obie drużyny personalnie prezentują się niesamowicie mocno i chyba z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć że składy obu ekip są lepsze od nie jednej drużyny z Serie A. Widać więc że ewentualny komplet punktów może być niezwykle ważny w perspektywie ucieczki od swoich bezpośrednich rywali do awansu i jestem przekonany że żadna ze stron nie będzie forsował w tym spotkaniu tempa i piłkarze obu ekip będą raczej wyczekiwali z odkryciem się. Moim zdaniem typowanie zwycięscy w tym pojedynku jest niezwykle ciężkie i można powiedzieć że to taka gra w rosyjską ruletkę ponieważ szanse w tym meczu według mnie plasują sie na poziomie 50/50. Osobiście na to spotkanie postanowiłem zagrać dwa bety, które mają w mojej opinii całkiem duże szanse zwycięstwa a więc typ na remis po 90 minutach gry i jednocześnie under 2.5 bramki.

Przed pierwszym gwizdkiem arbitra tego pojedynku niewątpliwie zarówno jedna jak i druga drużyna może przystąpić do spotkania w wyśmienitych nastrojach co spowodowane jest bardzo dobrymi wynikami jakie udało się osiągnąć w niedawno rozpoczętej Campeonato na sezon 2015/16. Obie drużyny grają bezkompromisowo co przekłada się na ich pozycję w lidze, która na pewno zadowala wszystkich sympatyków Nautico i Paysandu. Po rozegranych do tej pory siedmiu kolejkach dzisiejsze zespoły znajdują się na szczycie tabelii i zajmują kolejno drugą ( Nautico) i trzecią ( Paysandu) lokatę w ligowej stawce. Warto też zauważyć że drużyna gospodarzy i przyjezdnych to zespoły typowo underowe, w meczach których nie pada dużo bramek - zarówno Morsy jak i Paysandu posiadają chyba najbardziej doświadczone linie defensywne w całej ligowej stawce i to przekłada się jak na razie na wyniki statystyczne ( w siedmiu rozegranych do tej pory spotkaniach stracili kolejno 4 i 5 bramek strzelając przy tym 9 ). Te wyniki pokazują że fajerwerków w spotkaniach z ich udziałem spodziewać się nie ma co jednak taka już ich specyfika. Najważniejsze że wyniki jakie do tej pory osiągają są takie jakie każdy wymaga i jestem przekonany że w tym dzisiejszym pojedynku ich styl gry diametralnie się nie zmieni i kto wie czy nie obejrzymy jeszcze bardziej uważnej gry pod własną bramką.

Miejscowi Timbu byli niepokonaniu do poprzedniej kolejki - na Estadio Ramona Mastery ulegli bowiem Atletico Goianense w stosunku 2-0 i tym samym stracili możliwość chwalenia się z faktu bycia jak do tej pory drużyną niepokonaną w lidze. Oglądałem tamto spotkanie i muszę przyznać że widać było taki delikatny kryzys w grze Nautico i brak pomysłu na przedostanie się przez wyśmienicie ustawiony blok defensywny gospodarzy. Tym samym kibice ,,Morsów&#39;&#39; musieli przełknąć pierwszy raz w tym sezonie gorycz porażki i dzisiaj niewątpliwie stoją przed wyśmienitą okazją do zrehabilitowania się swoim fanom za ten niekorzystny wynik jaki osiągneli w ubiegłej kolejce. Zadanie zdobycia kompletu punktów wydaje się być cholernie ciężkim do spełnienia ponieważ na Arena do Pernanbucano zmierzą się z drużyną, która będzie najprawdopodobniej ich głównym rywalem w walce o awans do Campeonato Brasileiro Seria A. Fakt że to spotkanie to można powiedzieć klasyk stanówki dodatkowo dodaje smaczku temu spotkaniu i w głowach gospodarzy najważniejszym celem w tym spotkaniu będzie na pewno nie przegranie tego pojedynku. Porażka przeciwko swoim najgroźniejszym rywalom i to dodatkowo na własnym stadionie niewątpliwie mogłaby wprowadzić nieco nerwowości jeśli chodzi o kibiców i zarząd a wiedząc jaki jest system w Brazylii ( wystarczą trzy,cztery gorsze mecz i trener jest zwolniony) jestem przekonany że nie zobaczymy w tym spotkaniu wielu bramek jeśli w ogóle jakieś uświadczymy. Jedyną drużyną, która po rozegraniu siedmiu spotkań może wciąż pochwalić się brakiem porażki są właśnie piłkarze Paysandu, którzy jak do tej pory spisują się wyśmienicie. Pięć zwycięstw i dwa remisy to wynik, który potwierdza przewidywania przedsezonowe ekspertów, którzy zgonie mówili że będą w tym sezonie bić się wraz z Botafogo o powrót do elity. Jak na razie to się sprawdza jednak dzisiaj staną przed do tej pory największym sprawdzianem w którym wydaje mi się że nie wyjadą bez punktów.

Jak widać spotkanie jest bardzo trudne do wytypowania zwycięscy, którego moim zdaniem w tym pojedynku nie będzie. Według mnie potencjał obu ekip a także wszystkie znaki na niebie wskazują że goście ciagle będą drużyną niepokonaną jednak dzisiaj po raz pierwszy od pięciu spotkań do ligowej tabelii nie dopiszą kompletu a tylko jeden punkt. Teraz jeszcze jeśli chodzi o personalia na to spotkanie jeśli chodzi o obie drużyny. W nieco gorszej sytuacji na pierwszy rzut oka wydaje się być szkoleniowiec gospodarzy - Lisca, który od pierwszej minuty nie będzie mógł dzisiaj skorzystać z usługi czterech swoich etatowych piłkarzy. Do trójki kontuzjowanych wcześniej graczy - mianowicie Ronaldo Alvesa, Williama Megrao i Douglasa doszedł jeszcze Gil Marino, który na gierce treningowej doznał kontuzji stawu skokowego i w dzisiejszym pojedynku również go nie obejrzymy. Te osłabienia są na prawdę całkiem poważne jednak mając na uwadze fakt jak mocną ławkę posiadają gospodarze trener nie powinien mieć jednak większych problemów z zastąpieniem ich w dzisiejszym niezwykle ważnym spotkaniu. Po słabym występie w pojedynku przeciwko Atletico Goianense najprawdopodobniej miejsce w wyjściowej jedenastce stracił Rogerinho który nie jest awizowany w wyjściowych składach. Nieco mniejszy ból głowy wydaje się że ma przed pierwszym gwizdkiem trener biocolor, który nie będzie miał możliwości skorzystania z Ricardo Capamena i Fahela - pierwszy z nich bowiem będzie musiał odcierpieć wyrzucenie w ostatniej kolejce z boiska a drugi pauzuje z powodu nadmiaru żółtych kartek. Do tego ciągle na leczeniu przebywa Albicele.

Reasumując to wszystko co napisałem - przed nami niewątpliwie szlagier tej serii spotkań i można powiedzieć że takie przedwczesne spotkanie o umocnienie się na pozycji dającej szanse awansu na następny sezon do Serie A. Jestem przekonany że obie drużyny w tym spotkaniu skupią się przede wszystkim na zabezpieczeniu własnej bramki i nie będą chciały się odkryć i stracić w głupi sposób bramkę. Poziom jaki prezentują na chwilę obecną jest tak wyrównany że wszystkie znaki na moim niebie wskazują że ten pojedynek zakończy się podziałem punktów. Dodatkowo poza betem głównym postanowiłem postawić drugiego singielka na under 2.5 bramek. Mój typ na to spotkanie to 0-0 bądź 1-1.

A więc podsumowując gramy :
* Remis po kursie 3.30 w Bet365 za 50PLN (5/10)✅
* Under 2.5 bramki po kursie 1.58 w Bet365 za 70PLN ( 7/10)✅
Pozdrawiam - Jeśli analiza Ci pomogła zostaw like - to motywuje do dalszej pracy !​

Otrzymane punkty reputacji: +8
A 76

acapulco

Użytkownik
Projekt ,, Brazylia na bogato’’
Dzień projektu : 3
Budżet : ( 350 PLN + Ew.wygrana z tego singla)

vs
America RJ – Portuguesa RJ – ( 17.06.15 – 20:00)

Mimo że oferta na dzień dzisiejszy jest mega uboga to mimo wszystko udało mi się znaleźć jedno spotkanie które moim zdaniem jest warte pogrania. Mowa tutaj o spotkaniu, który dzisiaj rozegrany będzie w ramach pierwszego spotkania półfinałowego Taca Cavalvadore w a więc rozgrywek pucharowych pomiędzy drużynami występującymi na co dzień w stanie Rio de Janeiro. W pierwszym pojedynku zmierzą się ekipy Americi RJ, których rywalem w tym starciu będą piłkarze Portuguesy. Na pierwszy rzut oka o zdecydowanego faworyta w tym pojedynku jest bardzo ciężko jednak moim zdaniem nieco większe szanse na końcowy triumf, który przybliży jedną z ekip do finałowego starcia mają piłkarze przyjezdnych, którzy po 90-ciu minutach powinni cieszyć się z bardzo ważnego zwycięstwa na terenie rywala. Na Estadio Giulite Coutinho zapowiada się niewątpliwie bardzo ciekawe spotkanie w które po dłuższych namysłach postanowiłem wejść. W pierwszej chwili miałem grać na czyste zwycięstwo Portuguesy ale ostatecznie wybrałem bezpieczniejszą opcję jaką niewątpliwie jest DNB2 gdzie w przypadku remisu dostaniemy zwrot stawki.

Pojedynek ten pierwotnie planowano rozegrać we wtorek jednak ze względu na ogromne ulewy w stanie Rio de Janeiro władze ligi postanowili przełożyć to spotkanie o jeden dzień i tym samym dzisiaj obejrzymy pojedynek numer jeden a rewanż odbędzie się nie w piątek a sobotę. Przed samym pojedynkiem w szeregach gospodarzy doszło do bardzo dużej zmiany, która może przełożyć się nie końcowy wynik tego pojedynku – ze stanowiskiem szkoleniowca drużyny Americi pożegnał się Artuzinho którego miejsce na stanowisku szkoleniowca zajął dotychczasowy trener bramkarzy Ricardo Cruz. Dla tego drugiego będzie to pierwsze spotkanie w roli trenera jednak jest to tylko tymczasowy wybór, który będzie obowiązywał tylko w tych rozgrywkach. Niewątpliwie będzie on chciał wywiązać się ze swojego stanowiska i obietnic jakimi była chęć wprowadzenia Ameryki do Serie D. W fazie grupowej obie drużyny spisywały się bezkompromisowo i bez większych problemów udało im się zająć miejsce w pierwszej dwójce swoich grup. Piłkarze gospodarzy z dorobkiem 17 oczek uplasowali się za Duque de Caxia a jeszcze lepszy wynik osiągnęli piłkarze przyjezdnych – w 11 spotkaniach bowiem aż 10 krotnie schodzili z murawy jako zwycięscy i tylko raz – w ostatniej kolejce gdy mieli pewny awans przegrali na wyjeździe z Sao Goncalo. Te wyniki pokazują że pod względem kadrowym i czysto sportowym zdecydowanymi faworytami do zwycięstwa w tym starciu są piłkarze Leandro Spaliego. Warto też wspomnieć że w szeregach gospodarzy nie zobaczymy kilku zawodników, którzy byli można powiedzieć ojcami sukcesu tego awansu do półfinału – poczynając od zwolnionego przedwczoraj trenera – Artuzinho po zawodników którzy odeszli do swoich klubów z wypożyczeń tylko na te rozgrywki ( mowa tutaj o najbardziej bramkostrzelnym do tej pory Zizinho ( 5 bramek w 7 spotkaniach ) i Pedro Moralesie ( 4 bramki w 5 spotkaniach). Obaj przenieśli się z powrotem do swoich stacjonarnych klubów które na co dzień występują w Serie B ( Luverdense i Criciuma). Zdecydowanie mniej problemów mają goście którzy na to spotkanie przyjeżdżają w swoim najmocniejszym zestawieniu. Kadrowo różnica między obiema ekipami na ten moment jest bardzo duża i szczerze dziwi mnie faworyzowanie w tym pojedynku gospodarzy. Co prawda wyniki jakie osiągnęli w swojej grupie były bardzo dobre jednak trzeba wziąć poprawkę na to, że to już nie jest jednak ta sama ekipa i brakuje w ich szeregach najważniejszych piłkarzy. Również nie jestem przekonany co do tego że do tej pory trener bramkarzy, dla którego jest to pierwszy raz kiedy może sprawdzić się w roli trenera pierwszego zespołu będzie wstanie przekazać piłkarzom coś co mogliby wykorzystać w tym starciu.

Reasumując czeka nas bardzo ciekawie zapowiadający się pojedynek w którym moim zdaniem bet365 pokazał to, jak mało wie na temat niższych lig w tej części świata. Według mnie zdecydowanie większe szanse na odniesienie zwycięstwa mają piłkarze przyjezdni i to oni powinni cieszyć się końcowego zwycięstwa. Moim zdaniem pojedynek będzie aż nad to jednostronny i zakończy się ich zwycięstwem. Ostatecznie jednak minimalizując możliwość wpadki gram bezpieczniejszy bet jakim jest DNB w stronę Portuguesy.

Mój typ na to spotkanie :
* DNB 2 ( typ na zwycięstwo gości a w przypadku remisu dostajemy zwrot) po kursie 2.00 w Bet365 za 65PLN ▶▶ ZWROT

A 76

acapulco

Użytkownik
Projekt ,,Brazylia na bogato&#39;&#39;
Dzień projektu : 4
Stan konta : 350 PLN (+ew.wygrana z tego singla)

Sampaio Correa - Bahia Esporte (20.06.15 - 00:30)

Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Spotkaniem które zainauguruje nasze weekendowe typowanie spotkań rozgrywanych na boiskach Brazylii będzie pojedynek w którym w ramach 8 kolejki brazylijskiej Campeonato Brasileiro Serie B rozegrany zostanie na Castelao San Luiz w którym to naprzeciwko siebie mierzyć się będą ekipy miejscowego Sampaio Correa a Bahią Esporte. Na pierwszy rzut oka patrząc tylko i wyłącznie na tabelę ze wskazaniem faworyta w tym pojedynku może być ciężko jednak w mojej opinii na chwilę obecną zdecydowanie większe szanse na zdobycie kompletu punktów mają zawodnicy przyjezdni, dla których każde kolejne spotkanie to marsz w jasno nakreślonym przez zarząd kierunku jakim od samego początku jest powrót do najwyższej klasy rozgrywkowej. Nie ulega wątpliwości że czeka nas niezwykle ciekawe spotkanie ponieważ naprzeciwko siebie staną dwie ekipy, które do tej pory w tym sezonie spisują się bardzo dobrze.

Tak jak już wspomniałem na wstępie do tej pory po rozegranych przez oba zespoły siedmiu ligowych spotkań zarówno Sampaio jak i Bahia spisują się dokładnie tak samo i obie sąsiadują ze sobą w ligowej tabelii - ostatecznie wyżej bo na czwartej lokacie plasują się zawodnicy gospodarzy, którzy co prawda mają tyle samo punktów co ich dzisiejsi rywale ( 14 oczek) jednak dzięki lepszemu bilansowi bramek wyprzedzają Tricolore. Dzisiejsze spotkanie to można powiedzieć że takie przysłowiowe spotkanie za sześć punktów, ponieważ zwycięzca tego pojedynku nie dość że awansuje na drugą lokatę w lidzę to dodatkowo ucieknie swojemu bezpośredniumu rywalowi do awansu. Patrząc tylko i wyłącznie pod względem personalnym to zdecydowanie mocniejszą ekipę mają gracze z Salvadoru, których skład w porównaniu z ubiegłorocznym który występował w Serie A nie zmienił się praktycznie w ogole. Analizując ten pojedynek nie trudno było mi uzyskać infromacje co do problemów jakie przed tym pojedynkiem panują w drużynie gospodarzy. W dzisiejszym spotkaniu szkoleniowiec tych pierwszych będzie musiał sobie radzić bez kilku kluczowych piłkarzy których zastąpienie z racji na nie najmocnijszą ławkę rezerwowych będzie niewątpliwie bardzo trudnym zadaniem. Mówiąc to mam na myśli przede wszystkim dwójkę środkowych stoperów, którzy są zawieszeni za sprawy kartkowe ( Diones i Moises) a także i to zdecydowanie będzie największy problem i starata dla wszystkich osób które sympatyzują z Nordestami dotychczasowego króla strzelców Serie B - Roberta, który rozwiązał ofertę z drużyną. Brak zawodnika który strzelił do tej pory aż sześć bramek dla gospodarzy na pewno będzie na pewno widoczny i automatycznie siła ofensywna tego zespołu zmalała bardzo mocno. Jakby tego było mało nie można zapominać o pozostających ciągle kontuzjowanych - prawym obrońcy Luizie Otavio i środkowym pomocniku Octavio którzy również miejsce w wyjściowym składzie mieli w dotychczasowych spotkaniach pewne. Dzisiaj ich rywalem będzię Bahia, która po średnim początku już się odbudowała i przyjeżdża do Sampaio podbudowana ostatnim zwycięstwem w minionej kolejce. O ile w przypadku gospodarzy mówimy o ogromnych stratach przed spotkaniem o tyle zdecydowanie inaczej sprawa przedstawia się u Bahii - w dzisiejszym spotkaniu w reszcie po raz pierwszy w sezonie od początku zagra jeden z najbardziej bramkostrzelnych ataków poprzedniego sezonu a więc Maxim Biannucchi, Kieza i Leo Gamalho. Ten fakt niewątpliwie może nastrajać fanów pozytywnie i daje duże możliwości jeśli chodzi o ofensywne nastawienie na to spotkanie. Warto podkreślić że na tym pozytywne wiadomości dla Sergio Soaresa się nie kończą - do drużyny wraca bowiem zawieszony w ostatniej kolejce Souza. Dodatkowo do obrony wracają Robson i Tite - jednym słowem możemy powiedzieć że Bahia będzie miała chyba po raz pierwszy w tym sezonie zagrać swoim nominalnie najmocniejszym składem i w perspektywie osłabień i problemów organizacyjnych ich rywali nie wyobraż sobie że mogliby po ostatnim gwizdku nie plasować się w tabelii na drugiej pozycji .

Spotkanie z racji że spotkają się dwa zespoły z aspiracjami awansu zapowiada się niezwykle ciekawie jednak na dobrą sprawę jeśli wszystko pójdzie tak jak zakładam to goście nie powinnie miec większych problemów z odniesieniem zwycięstwa. Kurs moim zdaniem mocno przesadzony i szkoda nie spróbować pograć.

* typ na zwycięstwo Bahii za 65PLN po kursie 2.40 w Bet365​

Jeśli analiza Ci pomogła zostaw lika - to motywuje do dalszej pracy !

Do góry Bottom