>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

brak wypłaty z bankomatu

zaba1989 80

zaba1989

Użytkownik
Na każdym bankomacie powinien być nr tak mi się wydaję bo raz babce wciągło kartę i nie zwróciło, zaczepiła mnie i prosiła o pomoc. Także chyba trzeba dzwonić, bankomat powinien mieć w systemie takie informację o pobraniu bez wypłaty bo przecież kasa się nie będzie zgadzać przy rozliczeniu.

A 861

amigo007

Użytkownik
O dziwo takie cyrki zdarzają się tylko przy skrill. Mam konta zarówno w mbank i tmobile bank, i przez 6 lat korzystania nie zdażyło mi się żeby kasa nie wyszła z bankomatu. A korzystam z różnych bankomatów. Za to w skrill co jakiś czas ktoś zgłasza podobny problem. To chyba przez to, że skrill nie jest typowym bankiem. Takie chyba &quot;uroki&quot; tej portmonetki. Jednak przy prowizji 1,80 euro za wypłatę, nie powinno to się zdarzać.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Jesli ktos ma limit wyplaty 1070 a wybral juz 500 i transakcja nie zostala rozliczona na koncie Skrill to kolejnej np na 600 juz nie zrobisz, nie wyda kasy i trzeba czekac az wroci na konto Skrill .

Do góry Bottom