>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Brak profesjonalizmu - UWAGA

M 0

maniek1290

Użytkownik
Witam wszystkich, tych ktorzy mnie nie znaja i tych ktorzy mnie moga pamietac z forum sprzed kilku lat.
Pisze aby ostrzec przed tym bukmacherem, ale nie dlatego ze oszukali mnie przy wplacie, czy inne tego typu przypadki, poniewaz taki cos nie zaszlo, tylko przed zabawami przez nich organizowanymi.
Mianowicie chodzi mi o ich Blog i rozne konkursy, przed swietami zostal zorganizowany konkurs w ktorym do wygrania byl xbox 360 , dzis pojawily sie wuniki, chodzilo o nadeslanie zdjecia w swiatecznej atmosferze wraz ze znajomymi, zwiazanego z czyms z ich oferty, zajalem tam 2 miejsce z taka sama ilosc pkt co miejsce pierwsze, jednak przegralem ,poniewaz z niewyjasnionych przyczyn w razie remisu decydowal &quot; rzekomy &quot; dyrektor , o ktorym nie wspomniano w regulaminie . Ale nie to jest glownym powodem mojego rozczarowania. Ludzie za to odpowiedzialni powolywali sie na regulamin , w ktorym zostalo napsiane czarno na bialym ze ma to byc zdjecie... a zwyciezyl obrazek , zdjecie przerobione w photoshopie czy innym paint&#39;cie , aby nadac swiateczna atmosfere ktorej autorka nie potrafila zmiescic na zdjeciu, czyli wedlug mnie nie bylo to zdjecie tylko plakat, to samo zreszta dotyczy &quot;komiksu&quot; z miejsca 3 , czyli zgloszenie niezgodne z regulaminem.

Ludzie opiekujacy sie tym forum nie wykazuja profesjonalizmu, to juz 2 konkurs w ktorym wygrywa nijakie zdjecie ( i to nie jest tylko moja opinia) na ktorym zostalo zawarte wielkie logo Betsson, a podobno jury ciezko glosowalo 3 dni. Gdy wkoncu potrafilem przekonac ich ze nie maja racji, zmieniali temat lub usuwali moje posty, zerowym zainteresowaniem wykazali sie rowniez gdy osoby trzecie zaczely obstawiac sie za moja strona. Jednak gdy ktos zgadzal sie z nimi odrazu pojawial sie lajk .
Nie pisze tego zeby ktos mi wspolczul, tylko zeby ostrzec , nie przed samym bukmacherem ale przed ich blogiem (i koncie na FB) gdzie sa organizowane te nieuczciwe konkursy. A jesli przeczyta to ktos z tej firmy prosze o jakas reakcje.
Pozdrawiam

Do góry Bottom