S 0 szymonh Użytkownik Styczeń 19, 2009 #1 Witam Albo nie umiem znaleść albo bah nie oferuje MS w ręczną ???? Znalazłem tylko w live, ale normalnych zakładów nie ma :kwasny4565: dobra nie było tematu, pewnie uzupełnią oferte jutro to się troche pobawie troche. Nie realne że jest na live a nie ma w normalnej ofercie
Witam Albo nie umiem znaleść albo bah nie oferuje MS w ręczną ???? Znalazłem tylko w live, ale normalnych zakładów nie ma :kwasny4565: dobra nie było tematu, pewnie uzupełnią oferte jutro to się troche pobawie troche. Nie realne że jest na live a nie ma w normalnej ofercie
402 nikifor Forum VIP Styczeń 19, 2009 #2 Witam Albo nie umiem znaleść albo bah nie oferuje MS w ręczną ???? Znalazłem tylko w live, ale normalnych zakładów nie ma :kwasny4565: Kliknij aby rozwinąć... Są również normalne zakłady na MŚ. Na chwilą obecną, BAH jeszcze nie wystawił oferty na jutrzejszy dzień. Nie masz się jednak czym martwić. Oferta zostanie wystawiona jeszcze dzisiaj w nocy lub też jutro rano.
Witam Albo nie umiem znaleść albo bah nie oferuje MS w ręczną ???? Znalazłem tylko w live, ale normalnych zakładów nie ma :kwasny4565: Kliknij aby rozwinąć... Są również normalne zakłady na MŚ. Na chwilą obecną, BAH jeszcze nie wystawił oferty na jutrzejszy dzień. Nie masz się jednak czym martwić. Oferta zostanie wystawiona jeszcze dzisiaj w nocy lub też jutro rano.
S 0 szymonh Użytkownik Styczeń 19, 2009 #3 to dobrze bo lubie typować wszelakie mistrzostwa (mecze o duża stawke i prestiż) jest dużo transmisji takze nie typuje się w ciemno ????
to dobrze bo lubie typować wszelakie mistrzostwa (mecze o duża stawke i prestiż) jest dużo transmisji takze nie typuje się w ciemno ????