>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Brak kontaktu ze skril

założyłem konto skril zrobiłem sporo transakcji tym kontem doszło do weryfikacji którą przyszedłem i odblokowali mi środki i teraz znowu mi zablokowali 1100 zł i zero kontaktu z nimi nie odpisują od dwóch tygodni ani na maile ani na nic jak mam odzyskać te pieniądze pomóżcie proszę

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Jeśli nie masz możliwości zalogowania się na swoje konto w Skrill, pozostaje formularz kontaktowy dostępny na stronie internetowej lub połączenie z nr +48 221 288 257 (infolinia czynna od pon. do pt. w godz. 9.00-18.00).

1 950

1kuba993

Użytkownik
Mam dokładnie tak samo, od miesiąca brak kontaktu, karta fizyczna Skrill zablokowana, nie mogę wpłacać ani wypłacać poprzez skrill, nie reagują na formularze oraz pisanie na email. Uaktywnilem wirtualna kartę jednak odrzuca mi transakcje za jej pośrednictwem. Polska infolinia jest niedostępna, a angielska, próbował ktoś? Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc.

charo 1,3K

charo

Użytkownik
Od 21ego grudnia brak kontaktu z obsługą. Karta virtualna zablokowana.

Czy ktoś próbował robić przelew na konto bankowe? Przechodzi?

Skrill pod coś tam musi podlegać, zatem gdzie takie jaja z ich strony zgłaszać można?

piotrex007 155,8K

piotrex007

Użytkownik
U mnie była podobna historia. Wpłaciłem na skrilla 2000zł 30.09.2024 i chciałem je przelać na 888starz, ale depozyt odrzucony, wchodzę na Skrilla, a tu konto ograniczone w całości, że nawet wypłacić środków nie mogę. Dostałem maila z prośbą o przedstawienie celów, na które konta używam. Napisałem, po dwóch dniach odpowiedź, że dziękują, ale sprawę przekazać muszą do innego działu, który odpowie w ciągu kilku dni... Tak historia się zaczęła, a została zakończona 7.11.2024, więc jeśli macie taką sytuację... Kasa nie przepadnie pewnie, ale kontakt mailowy praktycznie zerowy, brak możliwości kontaktu telefonicznego... No dramat! A jeśli chcecie poczytać o identycznych historiach, jak Wasze, to proszę:

Sam dopiero po przeczytaniu tylu opinii zgodnych z moimi doświadczeniami dowiedziałem się, na jaką skalę Skrill postanowił przetrzymać obce pieniądze 💩🫣

Do góry Bottom