>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Brak gola do xx minuty

S 72

siargiej

Użytkownik
Zainspirowany tematem Hanka o progresji na gola do xx minuty postanowilem przetestowac system na brak gola danej druzyny do xx minuty.
Zalozenia systemu:
Gramy brak gola druzyny, ktora wg przebiegu meczu jest slabsza. Wchodzimy do gry w 7 minucie danej 10minutowki i gramy na brak gola.
Kursy wynosza 1.03-1.05 co mi odpowiada. Zaczynam stawka 100j i gram sobie all ina. Typy bede wrzucal od razu po zagraniu na bet365 Zobaczymy co z tego wyjdzie ????

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Rozumiem że jeśli wbiją bramkę to tracisz 110J ? Na dłuższą metę poniesiesz stratę.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Kursy mega niskie a ryzyko mega wysokie :/
Lepiej daruj sobie póki jeszcze kasy nie wtopiłeś

baqq 188

baqq

Użytkownik
Niestety na dluzsza mete system poniesie strate ???? to nic innego niz granie wszystkiego co leci w przedziale nawet 1.01-1.05... A skoro siedziszna forum juz od 2k8 roku to napewno widziales wiele takich watkow, ktory kazdy konczyl sie tak samo ????

S 72

siargiej

Użytkownik
Kursy mega niskie a ryzyko mega wysokie :/
Lepiej daruj sobie póki jeszcze kasy nie wtopiłeś
Jezeli dla ciebie ryzyko jest mega wysokie, to ja nie mam pytan. Druzyna, ktora gra slabiej nie moze strzelic gola przez jakies 3min spotkania, a Ty mowisz o mega ryzyku?

Pogralem dla funu kilka meczykow i zarobilem 28%. Malo?

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Jasne że ryzyko ogromne... Niewspółmiernie wielkie do zysku. Ryzykujesz 100J po kursie 1.04.

K 12

klexonator

Użytkownik
Powiem ci, że masz szanse powodzenia, wątpie żeby ktoś coś takiego próbował, ja osobiście ostatnio grałem podobnie ale w tenisa. A dokładnie, obserwowałem mecze i przy wyniku 4:1 lub 5:2 lub 5:2, wchodziłem po kursie 1.02/1.03/1.04 i tak w 2 dni zrobiłem z 200zł ponad 1000zł, faktem jest, że siedziałem na kompie od rana do wieczora, ale zysk był boski... Do czasu, 1060zł i wpadka, koleś z 4:0 zrobił 4:6. No ale w twoim systemie wydaje mi się, że ryzyko jest mniejsze, szczególnie jeśli stawiasz na drużyny które &quot;raczej&quot; nie powinny strzelić. Takie granie to coś dla mnie ???? dla napaleńca, który chciałby zarobić 200% jednego dnia ???? Pozdro i będe obserwował jak ci idzie !

Do góry Bottom