>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Both 2 Score - Yes

adrian_krc 27

adrian_krc

Użytkownik
Mam pytanie, zapis &quot;Both 2 Score - Yes&quot;, to znaczy ze obydwie drużyny strzelą gola? Czy że dwójka strzeli gola, czy jeszcze coś innego?

wiem, że zapis &quot;Both Teams To Score: Yes&quot; znaczy że obydwie strzelą, ale spotkałem się z tym powyżej i chciałbym się upewnić

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zapis &quot;Both 2 Score - Yes&quot; wg mnie może oznaczać zakład czy obie drużyny strzelą po 2 bramki ale możliwa jest przecież i inna tego interpretacja i dlatego sprawdź w opisie oferowanych zdarzeń w tej firmie gdzie to znalazłeś czy mają taki zakład przy tym meczu , bowiem 2 może nie być tu liczbnikiem &quot;dwa&quot; a oznaczać &quot;to&quot; od Both to score.

Np. w Marathonbet masz bowiem:

Both Teams To Score 1.59 2.36
Both Teams To Score - 1st Half 3.65 1.285
Oba zespoły zdobędą bramki — obie połowy 10.00 1.05
Both Teams To Score - 2nd Half 3.05 1.38
Goals In Both Halves 1.571 2.40

.

Otrzymane punkty reputacji: +1
adrian_krc 27

adrian_krc

Użytkownik
chodzi mi o zdarzenie pewnego użytkownika, który podał taki typ
Turkey 02/24 19:00 | Elazigspor - Fenerbahce | Both 2 Score - Yes | 1.73 | 6/10 Bet365
i właśnie zanim napisałem to probowałem to znaleźć na bet365, ale coś nie rozumiem tego..
jeśli chodzi o to że obie strzelą to nawet by się zgadzało i uważałbym typ za w miare prawdopodobny.
Jak teraz myślisz o co może chodzić?
dzięki za odp w ogóle

Otrzymane punkty reputacji: +1
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Kurs 1.73 ( obecnie na bet365 już jest 1.66) mówi o tym, że jest to zakład na BTS czyli Both teams to score - a zatem podany tam zapis &quot;Both 2 score&quot; zawiera w formie skrótu zastąpienie słowa &quot;to&quot; liczebnikiem 2 , wobec identycznego tego wymawiania - i wobec swojej dwuznaczności nie pojawia się w ofertach buków a jedynie w prywatnych typowaniach graczy.

.

Do góry Bottom