>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Borussia Mönchengladbach - Hamburger SV 06.11.2005

Status
Zamknięty.
dziubu 0

dziubu

Forum VIP
06.11.05 17:30 Borussia Mönchengladbach - Hamburger SV 2.60 3.10 2.40 1.41 1.35 STS

Ciekawie zapowiadające się spotkanie nadchodzącej 12. kolejki Bundesligi. Spotykają się
dwie drużyny, które w tym sezonie będą walczyć o czołowe pozycje w lidze. Hamburger na
wyjazdach do tej pory radził sobie wspaniale (4-1-0) nie przegrywając żadnego meczu. W
ostatniej kolejce Hamburger zwyciężył 1:0 Schalke co na pewno podbudowało bardzo zespół.
Borussia również radzi sobie dobrze w tym sezonie i wręcz odwrotnie niż Hamburger radzą
sobie wspaniale u siebie (4-1-0). Jeśli chodzi o zdobywane bramki obie drużyny strzeliły
podobną ilość bramek (Borussia - 16, Hamburger - 19), jednak Borussia zdecydowanie
więcej ich traci (Borussia - 13, Hamburger - 6). Dodać należy, że w Hamburgerze gra dobry,
bramkostrzelny pomocnik R. van der Vaart. W ostatnim spotkaniu tych drużyn padł remis
0:0 a mecz odbył się 08.05.2005r. na stadionie AOL-Arena w Hamburgu.

Jak myślicie, kto ma większe szanse na wygranie tego spotkania i dlaczego...?

popiol 0

popiol

Forum VIP
Ja smialo daje 2 ???? Hamburder bedzie grał juz z Van Der Vart i bedzie wymiatac ???? to jest czarny kon Bundesligi tego sezonu ???? Borrusia pokazała ze przegrywajac 2-1 z Dortmund nie jest dobrym teamem....Hamburger pokonał Bayern i Schalke...wiec według mnie Monchengladbach polegnie z 1-3 ????

Moj typ:2

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Bardzo ciekawy mecz (oglądałem na DSF&#39;ie). Borussia przeważała cały mecz, a Hamburger
skupiał się na przeprowadzaniu groźnych kontr. Zdecydowanie więcej sytuacji bramkowych
miała wbrez pozorom Borussia. Jednak ostatecznie żadnej z drużyn nie udało się zdobyć
bramki.

Borussia Mönchengladbach 0 - 0 Hamburger SV

KARTKI żółte:
E. Polanski (Mönchengladbach) 51 min.
K. Boulahrouz (Hamburger) 55 min.
B. Thijs (Mönchengladbach) 86 min.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom