M 40 mazda Użytkownik Czwartek o 20:26 #1 Witam, ktos korzystać z tego bukmachera?? Wpłacał, wypłacal srodki ?
7,1K Baxton Użytkownik Czwartek o 20:38 #2 Bez problemów przerobiony z limitem, tylko jeśli będziesz miał weryfikację przez video dodatkową, to może zając do miesiąca jak dobrze kojarzę.
Bez problemów przerobiony z limitem, tylko jeśli będziesz miał weryfikację przez video dodatkową, to może zając do miesiąca jak dobrze kojarzę.
A 54,7K ar0nek Użytkownik Czwartek o 21:09 #3 mazda napisał: Witam, ktos korzystać z tego bukmachera?? Wpłacał, wypłacal srodki ? Kliknij aby rozwinąć... U mnie limity wpadły już przed pierwszą wypłatą.
mazda napisał: Witam, ktos korzystać z tego bukmachera?? Wpłacał, wypłacal srodki ? Kliknij aby rozwinąć... U mnie limity wpadły już przed pierwszą wypłatą.
M 40 mazda Użytkownik Czwartek o 21:15 #4 ar0nek napisał: U mnie limity wpadły już przed pierwszą wypłatą. Kliknij aby rozwinąć... Rozumiem ze chodzi o limity przy obstawianiu wydarzeń? I za ile max kupony mogles stawiac ??
ar0nek napisał: U mnie limity wpadły już przed pierwszą wypłatą. Kliknij aby rozwinąć... Rozumiem ze chodzi o limity przy obstawianiu wydarzeń? I za ile max kupony mogles stawiac ??