>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

boomber typuje

B 0

boomber1990

Użytkownik
Witam wszystkich chciałem sie przedstawić i napisać cos o sobie ale nie znalazłem odpowiedniego tematu więc tu napisze. Mam na imie Darek i mam 21 lat, bukmacherką interesuje sie juz pare lat (3-4 lata). Najlepiej czuję się w piłce nożnej i własnie z tego sportu bedzie najwięcej typów (czasami z analizą). Juz za chwilę podam moje pierwsze typy mam nadzieje ze w temacie będzie najwięcej plusów ????

B 0

boomber1990

Użytkownik
No to moje pierwsze typy :smile:
1# Jagiellonia Białystok - Irtysh
typ: over 2.5
kurs: 1.70
stawka: 5/10
Tobet
2# FC Honka - Nõmme Kalju
kurs: 1.60
Tobet

B 0

boomber1990

Użytkownik
No to moje pierwsze typy :smile:
1# Jagiellonia Białystok - Irtysh ⛔ 5j
Tobet
2# FC Honka - Nõmme Kalju ⛔ 5j
kurs: 1.60
Tobet
W pierwszy dzien strata 10j - nie najlepszy poczatek ale myśle ze będzie lepiej :cool:

B 0

boomber1990

Użytkownik
3# Meksyk U17 - Panama U17
typ: 1 -1.5
betgun
Gospodarze przez faze grupową przeszli jak burza, wygrywając trzy razy - strzelając osiem bramek i cztery tracąc. Przed własną publicznością są oni zdecydowanymi faworytami tego meczu.

Panama wygrała tylko raz z słabym Brukina Faso i będzie to dla nich naprawde trudny mecz.

Meksyk gra dobrze, po trzech pewnych zwyciestwach napewno są oni dobrze zmotywowani aby rozbic Paname. Strzelają oni duzo bramek i myslę ze w tym spotkaniu tez pare strzela. U kazdego buka kursy na Meksyk lecą w dół, na &quot; czystą &quot; jedynke, jak i handicap.

Tak jak pisałem wczesniej przed własną publicznoscią Meksyk powinien spokojnie rozbić słabą Paname.

B 0

boomber1990

Użytkownik
3# Meksyk U17 - Panama U17 ✅ 3.5j
typ: 1 -1.5
betgun
Gospodarze przez faze grupową przeszli jak burza, wygrywając trzy razy - strzelając osiem bramek i cztery tracąc. Przed własną publicznością są oni zdecydowanymi faworytami tego meczu.

Panama wygrała tylko raz z słabym Brukina Faso i będzie to dla nich naprawde trudny mecz.

Meksyk gra dobrze, po trzech pewnych zwyciestwach napewno są oni dobrze zmotywowani aby rozbic Paname. Strzelają oni duzo bramek i myslę ze w tym spotkaniu tez pare strzela. U kazdego buka kursy na Meksyk lecą w dół, na &quot; czystą &quot; jedynke, jak i handicap.

Tak jak pisałem wczesniej przed własną publicznoscią Meksyk powinien spokojnie rozbić słabą Paname.
Pierwszy plus, mam nadzieje ze teraz pójdzie z górki ;)

B 0

boomber1990

Użytkownik
4# Jo-Wilfried Tsonga - Novak Djokovic ⛔ 1j
typ: under 39.5 gemów
kurs: 2.25
stawka: 1/10
Tobet
5# Tanjong Pagar - Geylang ✅ 2,2j
typ: 2
kurs: 1.55
stawka: 4/10
Bet-at-home
Nie jestem jakimś wielkim ekspertem tenisa więc tylko 1j poszła na under. Jak dla mnie ten próg był za wysoki jak na taki kurs więc warto było zaryzykować, szkoda bo Djokovic miał juz piłke meczową i ten czwarty set był nie potrzebny.
Natomiast Geylang nie zawiódł, skromnie 1:0 ale zawsze zysk. :rolleyes:

B 0

boomber1990

Użytkownik
6# Argentyna - Boliwia
typ: 1 -2.5
kurs: 1.85
stawka: 3/10
Betsson
Argentyny chyba żadnemu fanowi piłki nożnej nie trzeba przedstawiać, gwiazdy takie jak Lionel Messi, Gonzalo Higuaín, Sergio Agüero, Carlos Tevez, Diego Milito czy tez Angel Di Maria i można tak wymieniać i wymieniać są faworytami całego turnieju. Argentyna chociaz ma tak znakomity zespól od parunastu lat nie zdobyli żadnego tytułu i teraz nadchodzi moment aby w koncu &quot; coś &quot; wygrać. Po zmianie trenera na Sergio Batiste zaczeli znowu grać dobrze i Boliwia może obawiać się tego meczu.
Natomiast Boliwia jest najsłabszą drużyna spośród wszystkich zespołów w Copa America. Zajmują oni dopiero 93 miejsce w rankingu FIFA. Za dużo nie ma co pisać o tej drużynie.
Argentyna wyjdzie natomiast w ofensywnym zestawieniu 4-3-3 w ataku zagra Ezequiel Lavezzi, Lionel Messi, Carlos Tevez. I myślę, ze beda chcieli zadowolić kibiców i postrzelają pare bramek bardzo słabej Boliwii.

B 0

boomber1990

Użytkownik
6# Argentyna - Boliwia ⛔ 3j
typ: 1 -2.5
kurs: 1.85
Betsson
Argentyny chyba żadnemu fanowi piłki nożnej nie trzeba przedstawiać, gwiazdy takie jak Lionel Messi, Gonzalo Higuaín, Sergio Agüero, Carlos Tevez, Diego Milito czy tez Angel Di Maria i można tak wymieniać i wymieniać są faworytami całego turnieju. Argentyna chociaz ma tak znakomity zespól od parunastu lat nie zdobyli żadnego tytułu i teraz nadchodzi moment aby w koncu &quot; coś &quot; wygrać. Po zmianie trenera na Sergio Batiste zaczeli znowu grać dobrze i Boliwia może obawiać się tego meczu.
Natomiast Boliwia jest najsłabszą drużyna spośród wszystkich zespołów w Copa America. Zajmują oni dopiero 93 miejsce w rankingu FIFA. Za dużo nie ma co pisać o tej drużynie.
Argentyna wyjdzie natomiast w ofensywnym zestawieniu 4-3-3 w ataku zagra Ezequiel Lavezzi, Lionel Messi, Carlos Tevez. I myślę, ze beda chcieli zadowolić kibiców i postrzelają pare bramek bardzo słabej Boliwii.
No cóż, niespodzianka - gospodarze zawiedli i ich kibice czują się teraz jak my, kibice naszych piłkarzyków :cool:.

B 0

boomber1990

Użytkownik
7# Sharapova M.-Kvitova P.
typ: 2 +1.5
stawka: 2/10
Betsson
Myślę ze stać Kvitovą na wygranie co najmniej jednego seta ????
8# AC Oulu - JIPPO
typ: under 2.5
kurs: 1.84
Betgun
H2H zdecydowanie przemawia za underem, myślę ze będzie to mecz walki.

B 0

boomber1990

Użytkownik
7# Sharapova M.-Kvitova P. ✅ 1,1j
typ: 2 +1.5
stawka: 2/10
Betsson
Myślę ze stać Kvitovą na wygranie co najmniej jednego seta ????
8# AC Oulu - JIPPO ✅ 2,52j
typ: under 2.5
kurs: 1.84
Betgun
H2H zdecydowanie przemawia za underem, myślę ze będzie to mecz walki.
Kvitova wygrała cały turniej i jest to napewno wielki sukces dla niej, a dla mnie natomiast typ siadł pewnie ????
Co do drugiego spotkania to było troche nerwów przez całą drugą połowe natomiast tak jak przewidywałem dużo bramek nie padło ????

Do góry Bottom