Sluchajcie mam konta na siebie i kolega tez mi udostepni , zamierzam to wykorzystac na polskich bukach do obrotu. Sts latwo to sam obroce , ale juz np milenium 100% do 760 4 razy obrot czy totolotek 1000 x6 juz dosyc ciezko dlatego pomyslalem aby od razu pozbyc sie jednego bonusu w taki sposob aby zagrac zaklad przeciwstawny np biore bet at home wplacam 700 zl , daja mi 50% a wiec mam 1000zl kurs min 1,70 z racji ze to buk bez podatku gram dwu drugowe zdarzenie z nastawieniem na wygrana w bahu za 1000 zl a drugi kupon gram np w totolotkuz kursem ponad 2 . Wchodzi w bah mam np. 1700 zl i 1000 obrotu juz zaliczone , w totolotku zostaje mi 1000zl i 1k obrotu zrobione . Co myslicie o tym pomysle ?
Kolejna opcja to zaklady bez ryzyka jakich teraz duzo oferuja bukmacherzy tj. fortuna 100zl , expekt betclic 200 i 222 zl , betsafe darmowy zaklad 150zl, betsson 150zl. Moglbym wykorzystac dwa konta aby zagrac przeciwstawnie i miec pewny zysk np jedno konto betclic a drugie betsson. Tylko nw w jakis sposob sa powiazani Ci bukmacherzy, wiem ze napewno betclic i expekt nie mozna tak zrobic miedzy nimi , a jak z reszta bukow czyli betsafe i betsson ?
Kolejna opcja to zaklady bez ryzyka jakich teraz duzo oferuja bukmacherzy tj. fortuna 100zl , expekt betclic 200 i 222 zl , betsafe darmowy zaklad 150zl, betsson 150zl. Moglbym wykorzystac dwa konta aby zagrac przeciwstawnie i miec pewny zysk np jedno konto betclic a drugie betsson. Tylko nw w jakis sposob sa powiazani Ci bukmacherzy, wiem ze napewno betclic i expekt nie mozna tak zrobic miedzy nimi , a jak z reszta bukow czyli betsafe i betsson ?