>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bonusy u bukmacherów przy rejestracji

P 0

pablo07

Użytkownik
witam ???? chciałem sie dowiedzieć u jakich bukmacherów dostaje sie bonus i ile % ten bonus wynosi jeśli sie wpłaca przez moneybookers . z tego co sie orientuje to w większości buków przy wpłatach przez moneybookers nie dostaje sie nic :d ale są na pewno jakieś w których dodają bonus bo np w unibecie dostałem 50 % od pierwszej wpłaty :

P 0

pablo07

Użytkownik
Od pierwszej wpłaty dostałem w Bet-at-home 100% przy wpłacie 75 PLN oraz w Bwin dostałem 100%. Promocja ta też jest również w Expekt.
ale przy wpłatach przez moneybookers u tych buków nie dostaje sie bonusu
Przy wpłacie poprzez moneybookers NIE będzie przyznawany bonus powitalny.
mi chodzi o bukmacherów u których dostaje sie bonus powitalny po wpłacie przez moneybookers

zbylo04 0

zbylo04

Użytkownik
Jak wpłaciłem 100 zl i dostałem 100 zl bonusu to musze to obrócić na ogólną sume 600 zl (3 razy depozyt i 3 razy bonus). Mam do tego takie pytanie. Czy musze stawiać kupony po za ta sume depozytu (100 zl) i bonusu (100 zl), czy moge sobie stawiac kupony np. po 20,30 50 itp. na sume potrzebna do obrotu 600 zl ??

shaker 2

shaker

Użytkownik
Jak wpłaciłem 100 zl i dostałem 100 zl bonusu to musze to obrócić na ogólną sume 600 zl (3 razy depozyt i 3 razy bonus). Mam do tego takie pytanie. Czy musze stawiać kupony po za ta sume depozytu (100 zl) i bonusu (100 zl), czy moge sobie stawiac kupony np. po 20,30 50 itp. na sume potrzebna do obrotu 600 zl ??
stawiac sobie mozesz takie kwoty jakie chcesz... byle bys pod koniec mial obrot 6 x (dep+bonus)

Do góry Bottom