>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bonusy pytanie

S 0

sobek1

Użytkownik
Chciał bym założyć konto na brata żeby otrzymał bonus startowy od bet365. Ja założyłem już u nich konto wcześniej i otrzymałem bonus. Czy jeśli zarejestruje to konto z innego komputera niż mój, na inny adres, to czy otrzymam bonus? Czy mogę zawierać zakłady z obu kont na jednym komputerze? Czy mogę dokonywać wpłat z tego samego konta bankowego co na moje konto?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Chciał bym założyć konto na brata żeby otrzymał bonus startowy od bet365. Ja założyłem już u nich konto wcześniej i otrzymałem bonus. Czy jeśli zarejestruje to konto z innego komputera niż mój, na inny adres, to czy otrzymam bonus? Czy mogę zawierać zakłady z obu kont na jednym komputerze? Czy mogę dokonywać wpłat z tego samego konta bankowego co na moje konto?
Wpłata może być dokonana tylko na konto gdzie zgadzają się dane z konta bankowego , z danymi u bukmachera. Czyli nie możesz wpłacać z konta brata do bukmachera na inne dane osobowe niż taki co posiada brat.

Co do naciągania na bonusy. Lepiej nie kombinuj , bo jak Cie złapią na wypłacie to będzie płacz. Lepiej poszukaj sobie innego bukmachera , tylko dla siebie.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Wyłudzanie bonusów (szczególnie przez Polaków i kilka innych nacji) jest często występującym zjawiskiem a więc... dokładnie monitorowanym, przez większość buków.
Oczywiście nikt Ci nie zabroni &quot;pomóc bratu w zakładaniu konta&quot;. O to przecież chodzi - o pozyskanie nowego klienta.
Jeśli się na to zdecydujesz to proponuję jednak poprosić brata o współpracę i o to aby wnosił zakłady w Twoim imieniu. Logując się z tego samego adresu (i co gorsza!) wpłacając pieniądze z tego samego konta możesz narobić sobie sporych kłopotów a nam - pozostałym graczom z Polski, wystawić kolejną negatywną wizytówkę :|

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
Kolega powyżej ma rację, trzeba się uczyć właściwych standardów, a jak będziesz uczciwym graczem to bukmacherzy to czasem doceniają małe bonusiki się pojawiają np na MS czy Euro, wieć warto być cierpliwym, ale skoro sie uczysz to poprzeglądaj to forum, naprawdę ciekawa lektura nt buków i nie tylko

Do góry Bottom