>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bonusy lojalnościowe.

H 177

h3sus

Użytkownik
Witam. Chciałem się zapytać kogoś ogarniętego czy kwota tych bonusów w miarę upływu czasu zarejestrowania sią w Bet365 rośnie?? Kiedyś pamiętam dostawałem kilka zł później 10zł a teraz 50zł. chciałbym wiedzieć co ile czasu się ta kwota zmienia i jaki jest następny próg?? Z góry dziękuję za pomoc.

simons 646

simons

Forum VIP
Firma bet365 posiada Customer Retention Team, ktory zajmuje sie przegladaniem kont graczy. Jezeli w danym miesiacu ( tak mysle bo regularnie co miesiac dostaje taki bonus) wykonales zadowalajacy ich obrot, decyduja o przyznaniu Ci bonusu lojalnosciowego.
Ja zawsze dostawalem te sama kwote, lecz skoro piszesz, ze dostales 50 i 10 to pewnie uzaleznione jest od wielkosci obrotu w poprzednim miesiacu, warto sprawdzic czy tak rzeczywiscie bylo ????

na pewno nie rosnie sama od siebie w czasie, oni tego nie daja za darmo. Obrot = zarobek dla bukmachera ????

Do góry Bottom