>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bonus

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
czy jeżeli dostanę bonus to muszę go wykorzystać , czy nie? chodzi mi dokładnie o to czy moge wyplacic kaske jezeli nie bede gral za kase z tego bonusu, mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Bez obracania? Nie.
Możesz po prostu zrezygnować z bonusu. Support powinien Ci go anulowac i odpisać sumę równą wysokości bonusu.

biskap 0

biskap

Użytkownik
jesli skorzystalem z tej promocji do 350, to czy jest jakis sposob, zebym sprawdzil jaki obrot z tego (4x suma kwoty) zostal juz wykonany?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Tylko samemu lub przez kontakt z supportem.
Polecam livechat - o ile będziesz miał szczęście i leniwa obsługa się z Tobą połączy, to bez problemu Ci to podliczą ????

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Ja mam inne pytanie dotyczące wypłaty po wyrobieniu okreslonej kwoty z bonusa jaki dostałem z okazji urodzin. Ugrałem określoną kaskę i chcę wypłacic pieniądze. Cała kasa jest tylko i wyłącznie z tego bona ugrana. Ale dawniej z 10 miesięcy temu robiłem depozyt z moneybookers. Więc mam pytanie wypłata pójdzie na mooneybookers jako, że to jedyna forma płatności jaką dokonałem kiedyś na koncie czy na konto bankowe bo w tym przypadku nie robiłem depo?

Do góry Bottom