Przypuscmy ze wpłacam do
betfair 20 Euro (+bonus 20Euro) oraz 200 zł do bet365 (+bonus 200zł). Moim planem jest granie surebetow.
Sytuacja wyglada tak ze na
Betfair trzeba poprostu obrocic te 20 Euro. W przypadku gdy przegrywam zaklad LAY po postawieniu 5 Euro musze wyplacic komus przypuscmy 20Euro. Wtedy obrot wynosi tylko 5 Euro, czy moge doslac pieniazki i obrobic pozostale 15 Euro to zalicza mi bonus ?
Qrde szczerze wątpie. Już nie pamiętam dokładnie warunków na
betfair, ale zazwyczaj promocje wyglądają tak, że robisz pierwszy depozyt i od jego wysokości zależy bonus.
To samo tyczy się bet365. Wpłacisz tam 150zł i uaktywnisz bonus to dostaniesz od nich 150zł i nie będzie możliwości dopłacania później 50zł, których nie wykorzystałeś. Jeżeli jednak chcesz stawiać surebety, ale masz maly kapitał to raczej skorzystaj z
betfair i bwin, bo warunki obrotu na tym drugim są o wiele łatwiejsze niż na bet365. Później skorzystaj z betclicka, expekta i dopiero później przenieś się na bet365, betsson, betsafe itp.
EDIT: Wybacz niedokładnie przeczytałem Twojego posta. Chyba juź za późno dla mnie. Jeżeli chodzi o
betfair to wpłacasz 20 euro i robisz zakładów za 20 euro, nie ważne ile zakładów, ważne, żeby ich łączna stawka była równa 20euro. Dawniej na
betfair nie było minimalnego kursu, ale teraz jest chyba 1.5, ale możesz zapytać o to supportu. Mają tez zaostrzoną weryfikacje (przynajmniej w porównaniu do tego co było dawniej). Jeżeli jednak to jest Twoje konto to nie będziesz miał żadnych problemów, więc spokojnie.
EDIT2: Na
betfair nie przypiszą Ci bonusu od razu. Zostanie to zrobione dopiero po postawieniu zakładów za łączną kwotę 20euro i przejściu etapu weryfikacji.