>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus

L 0

loocas

Użytkownik
Hmm, czytając posty widzę, że bardzo wiele osób potrafi wypłacić czy też obrócić bonus otrzymany u buka, powiedzmy słynne 150 zł w expekcie. Jako, że jestem kompletnie zielony w tym temacie, a takie pieniądze piechotą nie chodzą, serdecznie prosiłbym Was o pomoc. Czy da się jakoś oszukać buka i wypłacić te pieniądze za pomocą kilku kont? Czy może da się jakoś w łatwy i obarczony niskim ryzykiem sposób obrócić te pieniądze aby je potem przelać na własne konto? Bardzo gorąco proszę o wszelką pomoc i z góry dziękuję.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Ile razy trzeba obrócić bonus w BAH żeby można go było wypłacić ?
&quot;Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty.&quot;
min. kurs 1.5

L 0

loocas

Użytkownik
Jak to wpłacona kwota musi zostać trzy razy postawiona? Tzn. że powiedzmy wpłacę 50 zł i muszę postawić 50 zł 3 razy? Przecież to jest niemożliwe jak za pierwszym razem się te 50 zł przegra?

T 3

tamarind17

Użytkownik
wpłacasz na przykład 100zł
100+100(bonus)=200zł
200zł*3=600zł
musisz postawić kupony o min. kursie 1.5 za 600zł łącznie np. 6zł 100zakładów itp
chyba dobrze myślę? sam też chce zacząć stawiać ale teraz ta ustawa mnie zniechęciła :d

K 0

kubazkki

Użytkownik
Jak to wpłacona kwota musi zostać trzy razy postawiona? Tzn. że powiedzmy wpłacę 50 zł i muszę postawić 50 zł 3 razy? Przecież to jest niemożliwe jak za pierwszym razem się te 50 zł przegra?
nie musisz stawia odrazu 50zł tylko suma postawionych stawek musi byc równa w tym przypadku 225 bo (50zł depo i 25 bonusu = 75 zł(możesz nawet 225 kuponuów po 1zł pusci o min kursie 1.5&gt;&gt;&gt; może byc ako jak i single)

Do góry Bottom