>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus

B 0

bluetyper

Użytkownik
Chce założyć konto na Bet365 i wziąć ten bonus, że wpłacę 500PLN i dostane drugie 500PLN, ale gdzie jest haczyk?
Mogę dostać ten bonus i wypłacić od razu moje 500PLN, by grać na czysto?
Czy jak dajmy na to postawie te 500PLN na kurs 2, co jest dość prawdopodobne, że wygram. będę mógł wypłacić od razu wszystkie pieniądze?

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
http://www.bet365.com/extra/pl/promotions/open-account-offer/
Otwórz konto, dokonaj depozytu w wysokości 20 PLN* lub więcej, a będziesz miał prawo do otrzymania 100% bonusu od kwalifikującego się depozytu, aż do maksymalnej wysokości 200 PLN*.
i dalej :
Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę swojego depozytu jednokrotnie w wybranych przez siebie zakładach sportowych. Musisz zagrać za kwotę depozytu i bonusu 3 razy przed dokonaniem wypłaty.
Jak widać nie możesz ????

R 0

ropcio92

Użytkownik
Nie polecam tego bonusu, wpłacasz więcej - więcej dostajesz. ***** prawda, przy wpłace 500 zł, ok masz 1000 ale musisz tym obrócić kika razy w określonym czasie (i to jeszcze po kursie więcej niż 1.5). Z tego co pamiętam masz na to 90 dni ????

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Nie polecam tego bonusu, wpłacasz więcej - więcej dostajesz. ***** prawda, przy wpłace 500 zł, ok masz 1000 ale musisz tym obrócić kika razy w określonym czasie (i to jeszcze po kursie więcej niż 1.5). Z tego co pamiętam masz na to 90 dni ????
Jeśli naprawdę tak myślisz to znaczy że bukmacherka nie jest dla Ciebie.Bonus w Bet365 jest jednym z najlepszych na rynku.

B 0

bluetyper

Użytkownik
Aha racja, czyli: Obrót do wypłaty: 3 razy kwota bonusu i depozytu.
Mam zrobić 3 kupony za 400 złotych po przelaniu 200 i otrzymaniu drugiego 200?
Czy mogę zrobić 3 kupony za 200?
I kusy 1,50+ tylko się liczą?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Aby otrzymać bonus musisz zagrać za kwotę swego depozytu,a czy zagrasz jeden zakład za 200pln czy 20 zakładów po 10pln to już Twoja sprawa.Identycznie przy obrocie depozytu i bonusa.

M 2

miszka6

Użytkownik
Aha racja, czyli: Obrót do wypłaty: 3 razy kwota bonusu i depozytu.
Mam zrobić 3 kupony za 400 złotych po przelaniu 200 i otrzymaniu drugiego 200?
Czy mogę zrobić 3 kupony za 200?
I kusy 1,50+ tylko się liczą?
Robisz wpłatę 200PLN
Otrzymujesz bonus 200PLN, czyli w sumie masz 400PLN.
Aby móc wypłacić bonus, musisz na zakłady z kursem powyżej 1,50 postawić w sumie 3x400PLN, czyli 1200PLN. Ty decydujesz jak sobie to podzielisz, mogą to być kupony po 10PLN, a mogą być po 100PLN.
Jedynym warunkiem jest określony czas - masz na to 3 miesiące.

i tak jak napisał kolega wyżej, jest to jeden z najlepszych bonusów na rynku.

milionbaksow 1

milionbaksow

Użytkownik
Nie rozumiem co piszecie. U mnie bonus uaktywnił się po obrocie 200zł(charakteryzuje się tym, że możesz zacząć stawiać zakłady za tą kwotę). Natomiast kwota obrotu aby wypłacić bonus wynosi 3x depozyt. Nie depozyt plus bonus. Czyli: Jednokrotny obrut bonusem by go &quot;uaktywnić&quot; i trzykrotny obrót depozytem, by wyplacić bonus.
edit: uczywiście &quot;obrót&quot; nie &quot;obrut&quot; nie mogę tego błędu edytować ciągle wyświetla się &quot;u&quot;

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Chce założyć konto na Bet365 i wziąć ten bonus, że wpłacę 500PLN i dostane drugie 500PLN, ale gdzie jest haczyk?
Czy jak dajmy na to postawie te 500PLN na kurs 2, co jest dość prawdopodobne, że wygram. będę mógł wypłacić od razu wszystkie pieniądze?

Dziwi mnie twoje pytanie, jeżeli myślisz że od bukmachera dostaniesz coś za darmo to jesteś strasznie naiwny. Słowo bonus wbrez pozorom nie oznacza że dostaniesz coś za darmo wręcz przeciwnie każdy bonus zmniejsza twoje prawdopodbieństwo wygranej a zwiększa prawdopobieństwo porażki. Wystarczy przeczytać regulamin bonusu.

Każdy bonus podlega określonym warunkom obrotu, nie łudź się że wpłacając własne pieniądze i dostajac bonus uda Ci się wygrać bez ryzyka, z bousem twoje szanse na wygraną maleją.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Nie rozumiem co piszecie. U mnie bonus uaktywnił się po obrocie 200zł(charakteryzuje się tym, że możesz zacząć stawiać zakłady za tą kwotę). Natomiast kwota obrotu aby wypłacić bonus wynosi 3x depozyt. Nie depozyt plus bonus. Czyli: Jednokrotny obrut bonusem by go &quot;uaktywnić&quot; i trzykrotny obrót depozytem, by wyplacić bonus.

edit: uczywiście &quot;obrót&quot; nie &quot;obrut&quot; nie mogę tego błędu edytować ciągle wyświetla się &quot;u&quot;
Kilka postów wyżej kolega @Baleronik wkleił cytat z regulaminu więc nie wymyślaj własnego.Jest 3x depo+bonus.

milionbaksow 1

milionbaksow

Użytkownik
@Josef39 znam ten regulamin , a to co napisałem było podparte danymi z mojego osobistego konta, w którym &quot;Wymagana stawka całkowita&quot; do wypłaty bonusu jest trzykrotnością mojego początkowego depozytu

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Dziwi mnie twoje pytanie, jeżeli myślisz że od bukmachera dostaniesz coś za darmo to jesteś strasznie naiwny
Za darmo nic nie ma, ale bonusy są po to, by z nich korzystać. Ten akurat nie jest taki zły. Lepiej na początek wziąć zakład bez ryzyka. Wygrasz - wypłacasz

Do góry Bottom