H 0 husleves Użytkownik Wrzesień 12, 2007 #1 Wie ktoś czy żeby otrzymać bonus w Sportingbet (w wysokości 100zł) trzeba zagrać pierwszy zaklad o kursie 1.50 za cała 100? Czy moge np. kilka po 5zł. I czy formularz wypełniam i wysyłam im dopiero wtedy jak wygram, czy mogę zaraz jak wpłace?
Wie ktoś czy żeby otrzymać bonus w Sportingbet (w wysokości 100zł) trzeba zagrać pierwszy zaklad o kursie 1.50 za cała 100? Czy moge np. kilka po 5zł. I czy formularz wypełniam i wysyłam im dopiero wtedy jak wygram, czy mogę zaraz jak wpłace?
S 0 sobanek Użytkownik Wrzesień 12, 2007 #2 Wejdz na livechata na stronie Sportingbet i sie dokladnie dowiedz,livechat jest "czynny" od 10-18
Wejdz na livechata na stronie Sportingbet i sie dokladnie dowiedz,livechat jest "czynny" od 10-18
H 0 husleves Użytkownik Wrzesień 13, 2007 #3 Dzięki za info Sobanek :spokodfhgfh: Fajna sprawa z tym livechat tylko szkoda, że odpowiadają "bardzo regulaminowo".
Dzięki za info Sobanek :spokodfhgfh: Fajna sprawa z tym livechat tylko szkoda, że odpowiadają "bardzo regulaminowo".