P 38 puzon27 Użytkownik Luty 8, 2010 #1 Panowie mam pytanie czy jest jakis bukmacher obecnie co daje bonus za wplate? (tylko nie pierwsza wplate bo mam konta u wiekszosci bukmacherow) prosze o pomoc
Panowie mam pytanie czy jest jakis bukmacher obecnie co daje bonus za wplate? (tylko nie pierwsza wplate bo mam konta u wiekszosci bukmacherow) prosze o pomoc
3 artsik Użytkownik Luty 8, 2010 #2 Posprawdzaj meile ja dostałem od expekta wiadomość że bonus 100% następnej wpłaty do 100zł.
5 wojteksg Użytkownik Luty 9, 2010 #3 Od tych u których jesteś na plusie nie masz co liczyć na jakikolwiek bonus. Chyba że symboliczny urodzinowy itp.
Od tych u których jesteś na plusie nie masz co liczyć na jakikolwiek bonus. Chyba że symboliczny urodzinowy itp.
S 1,1K slukasz123 Użytkownik Luty 9, 2010 #4 stryyke daje najwiekszy reload bonus jest tylko 1 problem ze kase dostaniesz po pol roku albo wcale................. ????
stryyke daje najwiekszy reload bonus jest tylko 1 problem ze kase dostaniesz po pol roku albo wcale................. ????