>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bonus u jetbull

P 0

papuga123

Użytkownik
Witam,
Mam pytanko odnośnie Jetbu ll.com i bonusu na start. W regulaminie jest napisane ze bonusem trzeba obrucic 5 razy po kursie min. 1.5 . Czy jezeli postawie cala kwote jaka posiadam + bonus na jakies zdarzenie i przegram to czy poprosty strace bonus czy jeszcze bede mial saldo na minus o bonus bo obrocilem nim tylko raz a nie 5??? wiem ze to głopiepytanie ale dopiero zaczynam

P 0

papuga123

Użytkownik
Nie no nie zakładam ze przegram, tylko chodzi mi oto czy jak przegram bonus bede mial saldo na minusie i przy nastepnej wplacie mi odejmą z konta ta watrość przegranego bonusu?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Nie będziesz miał salda na minusie!
Np. Wpłacasz 100zl (spelniasz warunki bonusu) dostajesz drugie 100zl.
W sumie masz na koncie 200zl i nie mozesz postawic za wiecej niz za 200zl, czyli nie mozesz zejsc na minus bo maksymalnie możesz postawić 200zl.

A obrot bonusem potrzebny jest tylko w sytuacji gdy chcesz dokonać wypłaty - jeżeli nie zrobisz potrzebnego obrotu to nie będziesz mogł wypłacić pieniędzy!

robin29 0

robin29

Użytkownik
Jetbull/ Obrót bonusem
Jetbu ll.com posiada ciekawe promo- ponieważ 340 dostaniesz za wpłatę 340 ( 100 euro )
Jednak uważam, że najtrudniej zrobić u nich obrót dla promo. Jak się wczytasz w regulamin zauważysz, że do obrotu jest potrzebny kurs 1.50 ALE ZAKŁAD MUSI SKŁADAĆ SIĘ Z 3 TYPÓW- fakt, że można umieścić 3 po 1,20 i gotowe.
Kolejnym haczykiem który mi się zupełnie mi się nie podoba- mimo, że podczas weekendu zrobisz obrót to i tak kasy nie wypłacisz, póki nie minie 10 dni od daty złożenia depozytu. Tłumaczą to walką z praniem pieniędzy.
Jedynie co mogę dobrego powiedzieć to że wypłacalny w 100 % a to plus.
Pozdrawiam i życzę trafnych wysokich typów.

zomber 9

zomber

Użytkownik
no i jeszcze jeden haczyk
bonus otrzymasz tylko jeżeli wpłaty dokonasz do 10-tego dnia od rejestracji
ale biuro profesjonalne
szybko rozliczają
i wypłacają

robin29 0

robin29

Użytkownik
Nie pamiętam kto mnie pytał
Ale mogę potwierdzić, że jest ok i bonusik, mały ale pocieszający się z okazji urodzin dostaje ????
Happy birthday !
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
I aby tych prezentów , które cię dzś czekają nie było mało, pozwoliliśmy sobie przygotować dla Ciebie pięknie zapakowany także jeden.
Zaloguj się na swój rachunek na Jetbu ll.com i przy pomocy niżej podanego kodu od razu wybierz swój specjalny urodzinowy freebet bonus w wysokości 38 PLN!
Mała podpowiedź do korzystania z freebet kodu:
1. zalogować się na swój rachunek
2. wybrać zakład na który chcecie postawić
3. podajcie kwotę jaką chcecie postawić
4. do kolumny „kod“, która jest na zakładowym kuponie, wpiszcie wyżej podany freebet kod
✅ dla Jetbu ll
Pozdrawiam

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
Zarejestrowałem się nie dawno przed północą licząć na bonusa urodzinowego

Ale tak na poważnie interesuje mnie bonus 100%.
Czy musi być konto w walucie EURO?
I czy wypłacalni są bez problemów po spełnianiu wszystkich warunków czyli IP itp. ? Nigdy nie miałem tam konto na nikogo

I czy stosują limity?

Dziękuję za wszelką poradę i pomoc. :spokodfhgfh:

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
Aha to słabo.
Ostatecznie bonusa za urodziny mi nie dali :/
BAH nie zapomniał.

Przelewy24 chyba u nich nie działają. Chcę przez EKonto w MBanku przelać ale nic nie idzie włącza się strona moneybookers a brak strony MBanku coś nie rozumiem czemu tak jest. Ktoś wpłacał przez przelewy24.pl ?

snowman 0

snowman

Użytkownik
Czy ja dobrze rozumiem, że u nich obrót to tylko kwota bonusowa, którą trzeba obrócić 5x przy 3 zdarzeniach po kusie &gt;1.5? Czyli np. wpłacając 200zł dostaje 200zł bonusu i kwote bonusową obracam 200 x 5 = 1000zł do obrotu?

Do góry Bottom