>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bonus powitalny

S 0

szaszor

Użytkownik
Witam! Czy w każdym buku trzeba obrócić bonus powitalny 3-krotnie w ciągu miesiąca? (jęśli nie, to w jakim) a jeśli nie obrócę to co wtedy? założmy, że wpłacam 50 zł, dostaje 100 zł (50 zl z bonusu), zaczynam grac, po miesiacu zostaje mi 20 zl a nie zrobilem obrotu, to co zabierają mi to 20 zł czy jak ?

Interesuje mnie jeszcze czy w gamebookers bonus dostaje odrazu czy dopiero jak spelnia warunki obrotu ( co w ogole wydaje sie smieszne bo wplacajac 50 zł albo uda mi się obrócić to 3x albo zjade do 0 ). Tutaj na roznych stronach/forach zdania sa podzielone.

I jeszcze czy podczas rejestracji trzeba wpisywac kod bonusu ? bo na stronie nic o tym nie pisze, a tutaj na forum pisze.

Pozdrawiam!

S 0

szaszor

Użytkownik
Czytam czytam, ale widocznie mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem regulaminów bukmacherskich, dlatego proszę was o pomoc ????

Pozdrawiam.

Do góry Bottom