>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus na jedno IP a firmy bukmacherskie

K 4

kumpel_

Użytkownik
Mam takie pytanko odnośnie firm betclic, betsson, betsafe. Czy w tych firmach skrupulatnie przestrzegane jest przyznawanie bonusu na jedno IP ( jestem pewny, że w każdym z tych bukmacherów nie jedna osoba, a więcej ma konto z mojego IP), a nie mam możliwości wpłacenia i rejestracji z innego IP, a nie chce stracić bonusa tak jak to było w expekt.

justt 212

justt

Użytkownik
W Betsafe tak. Przy udzielaniu bonusu sprawdzają, czy ktoś zarejestrował się z twojego IP, czy ktoś z twojego IP już skorzystał z bonusu itp. Więc w Betsafe nie masz co próbować.

K 0

krzysztof76

Użytkownik
ip
ja np mam po kilka kont w expekt ,unibet ,i betclicu,tylko ze w expekt nie otrzymasz kolejnego bonusu,ale juz w betlick tak,i nie zablokuja cie,a w unibet tez cie nie zablokuja,tym bardziej ze nie sprawdzaja dowodow,tak samo jest teraz w expek rowniez juz nie sprawdzaja dowodow,pozdrawiam i zycze milej gry oraz wesolych swiat

K 4

kumpel_

Użytkownik
W expekt nie dostałem bonusu z powodu tego samego IP( wysałnie dowodu, tłumaczenia nie pomogły) co inny gracz, w bwin nie było tego problemu. Chcę rozpocząc grę w tych 3 firmach co wymieniłem, ale jeśli mają mi bonusu z powodu IP nie przyznać to grał w nich nie będe.

Czyli w betclick nie powinno być problemu, a betsafe odpada??
Jeszcze jakby ktoś pomógł w sprawie betssona ;)
dzięki z góry

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
W betsafe najprawdopodobniej to nie przejdzie - ale najprawdopodobniej to nie znaczy napewno- jest szansa - mozna sie z nimi dogadac - sprobuj - byl tutaj na forum przypadek ze po rozmowie dluzszej przyznali bonusa - wiec szansa jest.

Pogadaj na czacie , albo maile - blyskawicznie odpowiadaja.

(Mieszkasz w akademiku? )

W 74

woofer001

Użytkownik
betsafe mi przyznal bonus mimo ze z mojego ip ktos juz zakladal konto takze szanse masz. Jednak u mnie sytuacja byla o tyle dziwna ze wygralem jakis turniej w pokera i wyplacalem najpierw troche kasy chcieli skany dowodu ok, a po jakims pol roku se przypomnialem o bonusie na zaklady.Napisali ze ktos z mojego ip zakladal konto , odpisalem ze to nie moja wina gdyz podobne ip posiada pol osiedla. Po 1 majlu zmienili decyzje i bonus przyznany

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Tak jest akademik - setki mieszkańców i niestety problem, kiedy zwracają uwagę na IP.
kumpel_ z tego IP co piszesz aż 8 różnych userów ma konta na forum bukmacherskim... moim zdaniem szanse na powodzenie &quot;tej akcji&quot; spadają...
Przenoszę temat do odpowiedniego działu.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kumpel w bwin wydaje mi sie, ze tez Ci blokna konto, miałem taką sytuacje, że najnormalniej w świecie zapomniałem, że za łebka zakładałem tam konto na mame, rok temu zalożyłem konto normalnie na siebie i po kilku dniach mi zablokowali, także nie wiem ile już tam masz konto, ale bierz pod uwage że możesz mieć problemy.

T 0

tominho

Użytkownik
dokladnie ja nawet im napisalem jakie skany dokumentu mam wyslac w celu weryfikacji i nie chcieli moze to jest jakas metoda hehe

S 0

szachumatek

Użytkownik
no dobra a zalozmy taka sytuacje.
ktos ma konto w Bet365 poleca jakiegos znajomego zaklada konto wplaca kase ale czasami zdarza sie ze znajomy przychodzi do osoby ktora go polecila siedza sobie przy piwko i nagle mysla a czemu by nie obstawic meczu. Przypominam jest to ip polecajacego. no i sytuacja zdarza sie kilkakrotnie.
Pytanie moje jest takie czy nie bedzie z tego powodu przypalu ze niby polecony gra na ip polecajacego????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
ktos ma konto w Bet365 poleca jakiegos znajomego zaklada konto wplaca kase ale czasami zdarza sie ze znajomy przychodzi do osoby ktora go polecila siedza sobie przy piwko i nagle mysla a czemu by nie obstawic meczu. Przypominam jest to ip polecajacego. no i sytuacja zdarza sie kilkakrotnie.
Pytanie moje jest takie czy nie bedzie z tego powodu przypalu ze niby polecony gra na ip polecajacego????
Jak się do takiego czegoś doczepią to nie widzę innego wyjścia jak napisanie do supportu w celu wyjaśnienia sytuacji.

R 0

rozniebywa

Użytkownik
ewentualnie poprosza o drugi dokumencik, albo jakis rachunek na grajacego

Do góry Bottom