>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus lojalnosciowy

xxx777xxx 1

xxx777xxx

Użytkownik
Czy ktoś wie na jakiej zasadzie w bet365 przyznawany jest bonus lojalnościowy?
W przeciągu ostatnich 3 miesięcy zawsze jak robiłem sobie przerwę w grze i czyściłem konto w bet 365 z kasy po około 2 dniach przysyłali mi e-maila że dostałem 50zł bonusu lojalnościowego bez depozytu... Wie ktoś jaką dokładnie kwotą trzeba obrócić w danym miesiącu żeby dostać taki bonus? Ostatnio grałem mniej i dwa dni temu zrobiłem sobie przerwę, a dzisiaj znowu bonus lojalnościowy dostałem ale tym razem 20zł. Wychodzi na to że jeśli przestaje się u nich grać to dają bonusy bez depozytu im więcej się grało tym bonus jest większy.
Zna ktoś dokładne kryterium przyznawania takich bonusów?

bludek 367

bludek

Użytkownik
[Żeby nie odkopywać starych tematów]

Byłem przekonany, że wszystko zależy tylko i wyłącznie od wysokości obrotu (na zasadzie gracze z największym obrotem biorą największe bonusy, bo zdarzało mi się złapać większe bonusy mimo, że miewałem mniejsze obroty niż w miesiącach gdy bonusu było mniej i tu szukałem jakiejś zależności).

Jednak porozmawiałem na czacie, zadałem kilka celnych pytań i dowiedziałem się początkowo, że bonus zależy od ilości zakładów i wielkości stawek oraz ilości i wysokości depozytów. Im bardziej wchodziłem w szczegóły tym pojawiało się więcej znaków zapytania, aż koniec końców otwartym teksem dostałem odpowiedź, że support nie jest wtajemniczony w takie sprawy, więc tutaj raczej nic nie da się zdziałać.

I teraz już sam nie wiem co o tym myśleć.

favago 69

favago

Użytkownik
Mi wielokrotnie na pytanie o to, czy moje konto kwalifikuje się do przyznania jakichkolwiek bonusów odpowiadano, że zapytanie zostanie skierowane do działu odpowiedzialnego za te sprawy. Support się tym nie zajmuje w żaden sposób. Co najwyżej na Twoją prośbę może prosić wspomniany dział o przyjrzenie się Twojej sprawie. Z drugiej strony nie dziwota - nie chcą ujawniać tego, na jakiej zasadzie przyznawane są bonusy, bo znaleźliby się tacy, którzy tylko na nich opierali by swą grę.
Generalnie nie trzeba być mędrcem, żeby dojść do wniosku, że bonusy te mają na celu zachęcenie do kolejnych wpłat graczy, który zostawiają u buka sporo kasy. Słowem, wpłacaj dużo, graj często, przegrywaj wszystko i będziesz miał duuuużo bonusów ????

bludek 367

bludek

Użytkownik
Te bonusy są tak naprawdę groszami w porównaniu z wykonywanym obrotem. Betsson ma dosyć jasny program lojalnościowy i nie robią żadnych tajemnic.

Do góry Bottom