>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus Lojalnościowy!

naajlepszyy 13

naajlepszyy

Użytkownik
Wie ktoś od czego zależy częstotliwość i wysokość niejakich bonusów lojalnościowych (10, 20, 50PLN). Wiem tylko że od obrotu w danym okresie, ale nie wiem jaki trzeba uzyskać obrót aby dostać np. 50 a nie 10PLN. No i kiedy one są wypłacane? Z moich obserwacji wynika iż w każdą noc z środy na czwartek. Zawsze w ten czas dostawałem owy bonus. Jednak to tylko przypuszczenie. Tak więc, mógłby ktoś przybliżyć ten temat?

speedy_ut 228

speedy_ut

Użytkownik
Zasad nikt Ci nie przedstawi niestety. Wiem, że kiedyś przy dobrze ponad 10k obrotu tygodniowego nie załapałem się na żaden. Z tego co wiem są udzielane przez dział czyli ktoś nad tym czuwa i sprawdza konta. Co do czasu przyznania - mail z kodem przychodzi późnym wieczorem w środę (ew. w czwartek w północy), ale w zakładce oferty często jest już opcja bonusu nawet o godzinie 15-16.

Otrzymane punkty reputacji: +4
mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Z moich obserwacji wynika, że bonus otrzymuję jezeli w ciagu tygodnia łączna suma moich zakladow wynosi powyzej 5k pln. Zawsze otrzymuje 50 zl bonusu. Kiedys mi dali 80, ale to jednorazowy wybryk. Bonusy sa przyznawane co tydzien w srode wieczorem.

Do góry Bottom