>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bonus DOXXbet - 3 euro za free dla stałych klientów.

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Sprawdźcie maile czy nie otrzymaliście 3 euro tj. 11.60 na konto.
Warunek obrotu:

* Regulamin specjalnego bonusu 3 Euro (11,60 PLN): Bonus można wykorzystać do 25 kwietnia 2010 23:59 CET. Bonus może zostać wypłacony po obstawieniu przynajmniej jednego kuponu po kursie minimalnym 1,7. Bonus nie może być łączony z innymi promocjami. Doxxbet zastrzega sobie prawo do zmiany Regulaminu lub zakończenia promocji w dowolnym czasie.

zomber 9

zomber

Użytkownik
dla osób które dawno tam nie grały
dołączona ankieta typu- co mamy zrobić żebyś znowu zaczął u nas grać

zomber 9

zomber

Użytkownik
ja tez to dostalem ale i tak troche lipa z ta firma biora 11zl za przelew bankowy chodz placa ladnie nie powiem w 1 dzien
to jeszcze nie tragedia
jak wypłacasz przez moneybookers też pozbywasz się około 7zł

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Ja dostałem, dawno robiłem depo wysyłałem im rachunek i dokumenty ale moja gra ograniczyła sie do 2-3 zakładów, teraz jak napisano razem z bonusem jest ankieta ????

Sry jakoś nie zauważyłem wcześniej tego tematu :p

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
to jeszcze nie tragedia
jak wypłacasz przez moneybookers też pozbywasz się około 7zł
No to rzeczywiście macie problem, bardziej to śmiech niż pieniądze bo akurat 7 czy 11 zł to tochę tak jak splunąć, no ale jesteście takimi sknerami to śmiać mi się z was chce bo tyle to księdzu na tace się rzuca, no ale niektórych takie opłaty bolą, no chyba nie wypłacacie po marniutkie 100pln żeby zwracać uwagę na tą naprawdę śmieszną dyszkę.

P 0

punterr

Użytkownik
Jak to jest smieszna dyszka to podam ci moj nr konta, wyslesz mi.

PS. A tak w ogole to za wyplate na moneybookers nie ma zadnych oplat.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Jak to jest smieszna dyszka to podam ci moj nr konta, wyslesz mi.

PS. A tak w ogole to za wyplate na moneybookers nie ma zadnych oplat.
Nie ma co zwracać na takie posty uwagi ,że 10 PLN to nic.Niektórzy się za bardzo napinają....wszystko do czasu:grin:

zomber 9

zomber

Użytkownik
No to rzeczywiście macie problem, bardziej to śmiech niż pieniądze bo akurat 7 czy 11 zł to tochę tak jak splunąć, no ale jesteście takimi sknerami to śmiać mi się z was chce bo tyle to księdzu na tace się rzuca, no ale niektórych takie opłaty bolą, no chyba nie wypłacacie po marniutkie 100pln żeby zwracać uwagę na tą naprawdę śmieszną dyszkę.
no to się chyba nie zrozumieliśmy
napisałem właśnie że to nie jest tak wiele 11 czy 7 nie robi wielkiego znaczenia
a pewnie jak się udzielasz na ten temat
to sam jesteś jedną z tych osób co na czacie bwin płaczą pożyczcie 5zł na mb

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
no to się chyba nie zrozumieliśmy
napisałem właśnie że to nie jest tak wiele 11 czy 7 nie robi wielkiego znaczenia
a pewnie jak się udzielasz na ten temat
to sam jesteś jedną z tych osób co na czacie bwin płaczą pożyczcie 5zł na mb
spokojnie, nie chodziło mi oczywiście o ciebie tylko użytkownika którego zacytowałeś, doskonale zrozumiałem ocb.
A takie żydki mnie zwyczajnie śmieszą.:grin:

M 4

michaszek250

Użytkownik
MistrzAA a co cie to obchodzi kto zabiega o 10 zl po co sie wypowiadasz nie na temat jak nie masz nic do napisania w temacie to nic nie pisz
Milioner sie znalazl pewnie sie wkurza bo sam nie dostal

Mad/ a Ty dostałeś? bo w temacie widzę też nie masz nic do napisania. Temat zamykam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom