>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bonus do 200zł

M 0

myblanket

Użytkownik
Witam
Założyłem parę dni temu konto na bet365, przelałem 200zł no i otrzymałem ten ich powitalny bonus. Czyli miałem moje 200zł oraz 200zł bonusu. Pograłem trochę (niestety z dość marnym skutkiem), w związku z czym mam teraz ~180zł jako mój depozyt oraz 200zł bonusu.

Dostałem maila, że obróciłem już wystarczająco początkowym depozytem i mogę grać za bonus.

W związku z czym pytanie, w jaki sposób grać za bonus ? Trzeba coś zaznaczyć podczas stawiania ? Czy najpierw zawsze schodzi zawsze depozyt nasz a potem dopiero bonus ?

* Czy aby wykorzystać bonus mogę obstawić te moje ~180zł na jakieś mecze po kursach 1,1 itd. , które odbędą się za tydzień i w tym czasie gdy mój depozyt będzie 0 a bonus 200 to wtedy obracać bonusem?

Mam nadzieje ze w miare zrozumiale ???? pzdr

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Nic nigdzie nie zaznaczasz, po prostu obrociles swoim depozytem, a teraz jeszcze kwota bonusu jaki dostales na tych samych warunkach. Nie musisz tez &quot;zamrazac&quot; tych 180 zl aby obracac bonusem, teraz kazdy kupon zaliczajacy sie do regulaminu liczy sie do obrotu bonusem. Postep swojego obrotu mozesz sprawdzic w Oferty --&gt;&gt; Historia transakcji bonusowych ????

Do góry Bottom