>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

bonus bet365

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
hej, w nowy rok dostałem bonus 100% od wpłaty do 200 zł ale nie do końca go rozumiem a support zdaje się pracować na zasadzie kopiuj wklej.

załóżmy że wpłacam 100 zł, obracam je raz więc uwalniam 100 zł bonusu = 200 zł które muszę obrócić trzy razy żeby wypłacić. Załóżmy, że robię pierwszy zakład za całkowite 200 zł. Wygrywam i łącznie na koncie mam 400 zł. Gdy będe chciał postawić nastepne 200 zł zostaną one wziete z tego co wygrałem czy z konta bonusowego? I czy te wygrane 200 zł mogę normalnie wypłacić czy muszę poczekać aż obrócę jeszcze 2 razy te początkowe 200 zł? Z góry dziękuję za odpwiedź. Pozdrawiam!

otocanin 125

otocanin

Użytkownik
Musisz obrócić 3 razy, czyli za jeżeli wpłaciłeś 100zł to otrzymałeś 100 kolejnych z bonusu, a więc musisz postawić kupony za 600zł. Najpierw musisz wyczyścić depozyt, a później będzie liczony bonus. Jeżeli się nie myle, to wszystko leci najpierw do konta bonusowego, a jak już obrócisz odpowiednią kwotę, to pieniądze wylądują w stanie konta i będziesz mógł je wypłacić ;)

Do góry Bottom