>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bonus b365 freebet 40zl

L 0

lukaszx-79523

Użytkownik
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak dokładnie działa ten bonus?
Załóżmy, że przed meczem dla prostej matematyki postawiłem na jakiś zakład oczywiście w meczu Manchester-Real zakład za kwotę 10...
Czy to oznacza, że na live moge postawić kolejne 10 i gdy on będzie przegrany to nic nie stracę?
Proszę o odp.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Tak, jeśli przegrasz zakład live to zwrócą ci postawioną na niego kwotę w ciągu paru godzin.

Otrzymane punkty reputacji: +2
zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
a z czego mają pobierać jak stawiasz swoją kasę? ???? jeśli nie siądzie to kasę także oddają na konto ;)

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
m1cha1008 - pomysł na darmowy zakład Bet365

Manchester United - Real Madryt

#14 ⚽
Typ: Real Madryt over 1,5​
Kurs: 1,83​
Stawka: 40 PLN ▶ PW: 33,33 PLN

#15 ⚽
Typ Live: Real Madryt​
Kurs: ~ 2,40
Stawka:
40 PLN ▶ PW: ~56 PLN

We wstępie wypadałoby napisać zasady darmowego zakładu, mianowicie typ przedmeczowy musi być puszczony w singlu o kursie przynajmniej 1,50... te same zasady obowiązują w przypadku zakładu live. W moim przypadku zakład live stawiam w pierwszej minucie dlatego kurs nie powinien się różnić od tego wyżej, w przypadku różnicy większej niż 0,05 po spotkaniu podczas edycji poprawie na kurs jaki pobrałem. A tymczasem...

Klasyk, klasyk i jeszcze raz klasyk - te słowa można powtarzać bez przerwy, dwie drużyny z pierwszej piątki najlepszych klubów w historii... i co najlepsze obie w wielkiej formie! Real się odrodził i mówię to z bólem serca jako wierny kibic Barcelony ale to prawda. W ostatnich spotkaniach przypominają mi maszynkę do niszczenia rywali z zeszłego sezonu. Przed pierwszym spotkaniem byłem w 80% pewny, że Real odpadnie w tym starciu gigantów - teraz wiem, że myliłem się o 80%. W pierwszym spotkaniu tych drużyn to Real dominował i tylko niesamowity De Gea uratował czerwonych diabłów przed porażką, problem Manchesteru polega na tym, że taki mecz wychodzi bramkarzowi raz w roku. Aby oddać sprawiedliwość muszę przyznać, że gospodarze dzisiejszego spotkania też mieli w drugiej połowie dwie doskonałe sytuacje ale, to może być mało na Real Madryt.

Królewscy między oboma spotkaniami grali z Vallecano, Deportivo i dwa razy z Barceloną, miałem przyjemność oglądać wszystkie te pojedynki. Z Vallecano zagrali dobrze dopóki nie stracili Ramosa, z Deportivo zagrali fatalną pierwszą i genialną drugą połowę po wejściu najważniejszych graczy. Oba spotkania z Barceloną to była poezja w ich wykonaniu, w pucharze króla Barcelona nie potrafiła przeprowadzić składnej akcji na Cam Nou a w lidze gra była wyrównana tylko do momentu wejścia Ronaldo na boisko. Real z meczu na mecz się rozpędzał i nie mógł sobie wypracować lepszych morali na to spotkanie.

Czerwone Diabły nie miały tak ekscytującego kalendarza. w przerwie między spotkaniami zmierzyli się z Reading, QPR i Norwich - czyli trzema kandydatami do spadku z ligi. Wszystkie mecze zostały planowo wygrane jednak ciężko jest na ich podstawie wywnioskować cokolwiek pozytywnego. Jak by zdemolowali całą trójkę było by to spowodowane poziomem rywali a każde zwiastuny obniżki formy popierały by tylko mój typ dlatego nie oglądałem tych spotkań i na tym zakończę wypowiedź o nich. Old Trafford - potężna twierdza w tym sezonie, wygrał tam tylko Tottenham, ale poza nim nie było poważnego kandydata do zdobycia tego terenu... nie tak poważnego.

Kończąc bo mecz się zbliża a musi to ktoś jeszcze przeczytać ;) Widzę tu jednego kandydata do zwycięstwa, Real w tej formie jest nie do pokonania i Manchester, który prawdopodobnie wygrał by dzisiaj z każdą inną drużyną na tej planecie zejdzie z boiska pokonany.

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Przepraszam za wprowadzenie w błąd, taką informację podał mi konsultant na czacie przy poprzednim spotkaniu tych drużyn. Przed chwilą rozmawiałem na z przedstawicielem Bet365 o tym spotkaniu i macie rację nie ma kursu minimalnego, wtedy zostałem wprowadzony w błąd i niestety teraz też gdyż typ poszedł ????

Do góry Bottom