>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus 50% a minimalne kursy?

M 0

mrcn_88

Użytkownik
Witam!
Jeden z punktów regulaminu tej promocji mówi: &quot;Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 1.5&quot; . O ile dla zakładu pojedynczego wszystko jest jasne czyli obstawiamy zdarzenie po kursie 1.5 i wzwyż, tak dla zakładów kombinacyjnych już nie do końca. W zakładzie kombinacyjnym kurs ogólny zakładu to iloczyn kursów poszczególnych zdarzeń, więc kurs ten przeważnie będzie dużo wyższy niż 1.5. I stąd moje pytanie co do tego punktu regulaminu czy w zakładzie kombinacyjnym chodzi o kurs ogólny, czy też kursy poszczególnych zdarzeń muszą wynosić minimum 1.5? Mnie się wydaje że to pewnie ta druga opcja ale nie jestem pewien dlatego będę wdzięczny za oświecenie mnie w tej kwestii.

S 0

szalbierz

Użytkownik
Ja się dołączę do pytania. Czy te 3 kursy muszą być za całą kwotę czy np mogę sobie obstawić za 1 zł, 3 razy i po ptokach ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
To zależy od kwoty i bonusu jaki otrzymałeś.
Przykład:
Wpłacasz 100zł, dostajesz bonus 50zł, masz na koncie 150zł. Tą kwotę (czyli 150pln) musisz obrócić 3 krotnie po kursie 1.50. Reasumując - 450zł musisz przeznaczyć na zakłady. Nie musisz grać all in czy coś w tym stylu, ilość kuponów i stawki nie mają znaczenia.

Do góry Bottom