Głównie to nie podpalać się na tzw. ,,taśmę" czyli kupon,na którym jest dużo zdarzeń,bo zazwyczaj są z tego nici.Radziłbym Ci grać 1-2 spotkanie,żeby ogólne ako wyszło ok.2,00 i grać tak do uziberania 20,00 zł.Potem już trzeba wykazac sie sztuka dobierania meczy do kuponu i odpowieniej stawki
Ja przy takich kwotach preferuję zazwyczaj,,wszystko,albo nic".Przy kwotach około 50 zł dopiero zaczynam rozsądne stawkowanie i dobieranie meczy.Poprzeglądaj forum,popytaj ludzi,troszke swojej wiedzy i powinno byc dobrze.Ale oczywiście to Twój wybór ????
Głównie to nie podpalać się na tzw. ,,taśmę" czyli kupon,na którym jest dużo zdarzeń,bo zazwyczaj są z tego nici.Radziłbym Ci grać 1-2 spotkanie,żeby ogólne ako wyszło ok.2,00 i grać tak do uziberania 20,00 zł.Potem już trzeba wykazac sie sztuka dobierania meczy do kuponu i odpowieniej stawki
Dla przykładu wkleję screen ze swojego konta na jetbulu, ostatnio trochę pobawiłem się tą czwórką z hh i udało mi się zrobić w krótkim czasie prawie 40, niestety za bardzo się podpaliłem i równie szybko przegrałem to co zarobiłem. Nie ma co grać taśmy ako 20, która szanse na powodzenia ma minimalne.. warto z tych 4 zł zrobić 8, potem dla przykładu 15 czy 16 i tak dalej. Proponuję wybrać jedno, dwa zdarzenia z danego dnia, które wydają Ci się najpewniejsze no i po prostu próbować "all in" ewentualnie połową budżetu oczywiście do czasu gdy uzbierasz już jakąś lepszą sumę, za która można swobodniej pograć.