>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bonus 40 zł...

wojt667 2

wojt667

Użytkownik
mógłby mi ktoś wyjaśnić na czym polega tym razem &quot;cudowna darmowa kasa na bwin&quot;? jak zawsze pewnie trzeba coś obrócić ileśtam razy wg jakiegoś schematu, ale chodzi mi o szczegóły...

kto bawi sie na bwin.com wie o co chodzi - jakiś czas temu widziałem ogromną reklamę tej promocji, ale nie wgłębiałem się w jej zasady szczególnie... teraz wpłaciłem sobie trochę pieniędzy i pojawiły mi się dodatkowe 40zł, lecz niestety w/w reklama zniknęła i nie mogę się w serwisie doszukać jakiegoś info w tej sprawie ;)

więc jak, wie ktoś coś? ;)

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
...
Obrót 5x bonus po dowolnym kursie, więc nawet 1.01 + 1xdepozyt.

np. wpłacasz 50 dostajesz 40 bonusu.

5x40 + 1x50 = 250 jeśli sie nie myle ???? czyli za 250 zł musisz zrobic zakąłdy, żeby wypłacić kwote bonusu... ale nie mam pojecia, czy możesz wypłacić przed obrotem... pewnie wtedy odejmą bonus... ale głowy niedaje... pozdrawiam

wojt667 2

wojt667

Użytkownik
tzn. dokładnie co mam zrobić... po wpłaceniu pieniędzy + bonus mam 300 zł, czyli muszę z tego zrobić: 260 + 5x40 = 460 zł i wtedy pieniądze zostają mi na koncie?

aha, i czy nie ma żadnej minimalnej stawki za którą muszę postawić, żeby się &quot;liczyło&quot;? :]

btw. ma ktoś dokładny regulamin owej promocji? (wysyłają czasem spam na maila, więc może komuś się uchowało) :]

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
jesli to prawdaco pisal kamikatze bo ja nie znam regulaminu promocji, to twoje laczne stawki musza wyniesc 460zl abys mogl wyplacic pieniadze. w bwin nie ma minimalnego kursu, moze byc 1.01

mocko 0

mocko

Użytkownik
ja wpllciłem 50 dostałem +40 razem 90 odrazy na zakalady na live zrobiło sie 183 i do wypłaty ????

R 0

rebmar

Użytkownik
Robisz tak wpłacasz 80zł dostajesz 40 zł bonusu grasz na zakładach live po kursie 1.01 i obrót robisz w jeden dzień i kasę masz w kieszeni ????

wojt667 2

wojt667

Użytkownik
chyba czegoś nie rozumiem... jak mam po kursie 1.01 w jeden dzień zrobić z 300 zł nagle 460 zł a chyba o to chodzi? :]

haggard 0

haggard

Użytkownik
Nie musisz zrobić 460zł tylko zagrać za łącznie 460zł po obojętnie jakim kursie, można na live... Ot cała filozofia ;)

wojt667 2

wojt667

Użytkownik
aaa, i takiej odpowiedzi oczekiwałem ;) trzeba było tak od razu ;) wielki dzieki, koniec z moimi głupimi pytaniami już :p
a tak dla pewności to tak jak powiedziałeś to ci się zdaje, że jest czy podpierasz się regulaminem/doświadczeniem w takowych promocjach?

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
aaa, i takiej odpowiedzi oczekiwałem ;) trzeba było tak od razu ;) wielki dzieki, koniec z moimi głupimi pytaniami już :p
a tak dla pewności to tak jak powiedziałeś to ci się zdaje, że jest czy podpierasz się regulaminem/doświadczeniem w takowych promocjach?
pisalem CI
twoje laczne stawki musza wyniesc 460zl abys mogl wyplacic pieniadze. w bwin nie ma minimalnego kursu, moze byc 1.01
taki jest regulamin promocji w bwin

wojt667 2

wojt667

Użytkownik
to wszystko w tym temacie ;) wiem już wszystko ;)
dziękuję wszystkim za pomoc i przepraszam za moje miejscami denerwujące pytania ;)
DO ZAMKNIĘCIA

Do góry Bottom