>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bonus 2x po 15 euro w mybet.com

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Wszedłem dzis na konto w mybecie i oczom nie wierze mam bonus 100% do 15 euro od kolejnej wplaty i to do 100% czy ktos dostal taki bonus i jakie sa warunki jego obrotu....bo wlasnie napisalem do ich supportu......
Aha wazna wiadomosc do wszystkich to chyba ostatni bonus bo konta dla polakow zostana zamkniete do konca 2010 roku tak jest napisane na stronie ????

P 0

polpl

Użytkownik
Drodzy Klienci, w związku z nowymi regulacjami Ustawy Hazardowej, powyższe konto zostanie zamknięte z końcem stycznia 2010r. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy.
mamy marzec...

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
widać że bałwany nie wiedzą jak się świat kręci, zamaiast namawiać i tłumaczyć klientom z Polski że gra w necie jest legalna, tak jak robią to inne firmy, niedawno Betsson, to chcą zamykać konta, chyba jako jedyna firma bukmacherska, to niech się bujają, i tak żaden to buk, tylko zwykły krzak

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
no fakt zle zrozumialem...... moze im chodzilo o styczen 2011.....to jak w koncu jest u nich warto grac czy nie.....bo mi zaoferowali bonus od kolejnej wplaty do 15 euro??a dawno u nich nie gralem....z tego co widze to i konto w pln jest zlikwidowane w innym dziale placza ze za przelew placa kupe kasy........

sylar 87

sylar

Użytkownik
na mb przelew jest za darmo ???? pewnie obrót to 1 raz depozytem i 8 razy bonusem tak jak w promocji 100% do 30 euro za pierwszą wpłatę ale mogę się mylić ;)
możecie podać namiary na tą informację że zamkną konta dla polaków? jakiś link? bo nie mogę zaleźć :|

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
jak klikniesz wplata po prawej stronie w gornym rogu jest informacja wzialbym ten bonus ale nie wiem czy sa wyplacalni ludzie zala sie na to ze dlugo czeka sie z kasa moze ktos z was grał ostatnio w tym buku czekam na komentarze

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Co do warunków bonusu to są tutaj-&gt; http://static.mybet.com/static/terms/bonusterms_pl.html
www.Mybet.com
  1. Akceptując warunki i postanowienia dot. bonusu, wyrażasz zgodę na otrzymywanie bonusu w zakładów sportowych.
  2. W przypadku przyznania natychmiastowego bonusu, należy spełnić odpowiednie warunki, aby otrzymać prawo do jego wypłaty. Oprócz tego, należy spełnić warunki otrzymania bonusu, aby mógł on zostać wykorzystany w zakładach. Warunki i postanowienia dotyczące bonusów można znaleźć w materiałach promocyjnych dotyczących bonusów. W każdym z przypadków, postanowienia odnoszą się wyłącznie do obszaru Zakładów sportowych ( Giełda i Trading nie dotyczy). Aby spełnić warunek wypłaty jako należny obrót przyjmuje się wyłącznie zakłady o kursie większym lub równym 1.50.
  3. Pełna kwota wpłaty musi zostać obstawiona w zakładach sportowych co najmniej raz aby spełnić warunek wypłaty.
  4. Bonusu nie można wykorzystać w żadnych innych produktach Mybet, ponieważ jest on bonusem wyłącznie do zakładów sportowych. Ten typ bonusu jest automatycznie rozpoznawany przez system, który blokuje dostęp bonusu w zakładów sportowych do innych produktów. Bonusy Pokerowe oraz do Kasyna są regulowane przez odrębne warunki i postanowienia i tym samym nie mają tu zastosowania.
  5. Określenie spełnienia warunków bonusu dla zakładów sportowych oraz określenie spełnienia warunków wypłaty połączoną z promocją bonusową:
    Twoje stawki na zakłady sportowe służą spełnieniu warunków bonusu a następnie spełnieniu warunków wypłaty.
    Tzn: wszystkie stawki na zakłady sportowe (o min.kursie 1,5) będą sumowane, aż wysokość wymaganego obrotu dla spełnienia warunków bonusu zostanie osiągnięta.W przypadku przegrania zakładów, kwota stawki zakładu zostanie pokryta z kwoty bonusu. (Jeśli kwota bonusu zostanie przegrana, warunki bonusu są uznane za spełnione).
    Jeśli warunki bonusu zostaną spełnione, to wszystkie stawki w zakładach sportowych z min. kursem 1,50 będą sumowane aż do osiągnięcia przynajmniej wysokości wpłaty.
    Dopiero, po spełnieniu obu warunków w przeciągu czasu 180 dni, wypłata gotówkowa powiązana z bonusem może zostać zlecona.
  6. W przypadku ofert ograniczonych czasowo, wszelkie kwoty bonusowe przepadają po zakończeniu okresu promocyjnego. Wszelkie kwoty zdeponowane przez klienta nie podlegają anulowaniu i nie przepadają.
  7. Postanowienia dotyczące Bonusu w zakładach sportowych zostają sprawdzone i rozliczone przez system o godz: 0:00 (MEZ)i w Zakładce &quot;Mój Bonus&quot; pokazane.
Moja ostatnia przygoda z nimi była-&gt; 17.08.09 13:03 - zlecona wypłata na MB. Dość szybko kiedyś wypłacali kasę. Później kojarzę, że na MB trzeba było czekać ok. tygodnia.
W lipcu 09 wypłacałem na konto i miałem kasę chyba w 1-2 dni. Pamiętam, że wpłaciłem przez MB, ładnie ugrałem i chciałem wypłacić na konto bankowe mimo, że nie wpłacałem przez przelew czy kartą. Poszło bez problemu.
Jak teraz jest faktycznie chyba mało kto tam gra...
Też mam &quot;dostępny&quot; ten bonus. Pomyślę może wpłacę. Oni często zasypiają z kursami. Więc czasami można ładnie coś złapać.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
to moze niech admin sie z nimi skonsultuje jak jest....i do kiedy wogole ten wazny jest bonus bo troche wyglada teraz dziwna sprawa z nimi...sa 2 negatywne komentarze na temat mybeta w innym dziale i nie wiadomo czy ludzie kase dostali....
i jeszcze jedno na forum zagranicznych pisza ze maja problem z wyplacalnoscia czyzby kolejnemu bukmacherowi po stryyke grozi upadlosc?????

K 0

kwietniowa

Użytkownik
Witam, niespełna tydzień temu wypłącałam na MB, po godzinie kasa była na koncie, gorzej z wypłątami na bank, idze długo i kroją strasznie do 17 E za przelew wiec nie wypłącajcie 20 E bno nie ma sensu hehe

sylar 87

sylar

Użytkownik
Jest marzec konta mamy odblokowane... sory ale chyba nie trzeba panikować. Coś palneli ale jednak chyba przyjęli taktykę jak inni bukmacherzy, że mają to w du$#@ ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Dostałem maila od managera na Polskę. Informacje o zamykaniu konta dotyczyły konta bankowego- wiadomo z jakich powodów... Obecnie najlepszą opcją wpłaty/wypłaty jest Moneybookers. Firma nie rezygnuje z polskich graczy. Ma w planach rozwój. Oferta zakładów LIVE, rozwój Kasyna itd.
Widać, że nie ma obaw o nasze środki.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
105 euro po 1,5 trzeba zagrac 6 razy bonus i 1 raz depozyt pozdr
Mala poprawka wystarczy jednak tylko 90 euro ???? czyli 3 razy bonus +depozyt

kropek 0

kropek

Użytkownik
ako 1,5 ? czy musi byc pojedyncze zdarzenie z kursem 1,5 ?
wie ktos do kiedy jest ta promocja ?
pisalem do nich ale nie odpisali :/

sylar 87

sylar

Użytkownik
pojedyncze zakłady ako 1.5 w meczach gdzie nie jest napisane że &quot;Trzeba zawrzeć minimum 3 zakłady&quot; ???? czyli tylko główne ligi ;)

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
[email protected] tu masz e-mail do nich mi odpisali a do kiedy jest wazna nie wiem trzeba samemu wejsc na konto i sprawdzic czy macie taki bonus bo oficjalnie nie rozsylali e-maili w tej sprawie........Odpisali mi dzisiaj w 15 minut wiec chyba mozna sie z nimi porozumiec pozdr
Dostalem informacje ze ta promocja jest tylko dla uzytkownikow z grecji ale lepiej jest wziasc ten bonus nim szybciej tym lepiej pozdr

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
jeszcze jedno rzecz chcialem wam napisac dobilem do 100 euro wczoraj i wyplacili na moneya mi w 2h malo tego wchodze dzis w konto i ponownie mialem bonus 100% do 15 euro wiec wplacilem 15 euro i mi podwoiło troche dziwne................ale coz fajny bukmacher

Do góry Bottom