>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bonus 100%

E 3

emarti

Użytkownik
Przypuśćmy wpłacam 100 zł na konto Bet365. Dostaje bonus 100 zł. Na koncie mam 200 zł. Stawiam na mecz 100 zł. Czy stawiam kwotę bonusu czy moją stówę którą przelałem? Jeżeli przegram to zostaje mi 100 zł. Czy dalej muszę obracać już tylko dwa razy za całe 100zł?

A 861

amigo007

Użytkownik
Zawsze najpierw grasz za swoje pieniądze. Wszędzie tak jest. I ten pierwszy zakład musi być po kursie 1,50 lub więcej. Dopiero wtedy odblokujesz drugą bonusową 100-we do grania. A obrót tak czy inaczej musisz wykonać. Wcześniej wypłata jest zablokowana.

A 0

adrian_zaklady

Użytkownik
Czesc wszystkim.
Kiedyś zalogowałem się na bet365 wpłaciłem gotówkę i dostałem 100% bonusu, potem wszystko przegrałem i mialem puste konto. Ostatnio dostalem od nich kolejny bonus 100% na nowy sezon, wystarczy, ze wpisze kod. Czyli rozumiem, ze jak wplace 200zl do nich, to po raz kolejny dostane 100% bonusu jak wpisze ten kod?

E 3

emarti

Użytkownik
Zawsze najpierw grasz za swoje pieniądze. Wszędzie tak jest. I ten pierwszy zakład musi być po kursie 1,50 lub więcej. Dopiero wtedy odblokujesz drugą bonusową 100-we do grania. A obrót tak czy inaczej musisz wykonać. Wcześniej wypłata jest zablokowana.
Czyli wpłacam stówę i muszę nią zagrać jednorazowo po kursie 1,50, tak? Jeżeli przegram to nie dostaję bonusu, tak? Jeżeli wygram to mam w sumie 250 zł grając po kursie 1,50, tak? Czy obrót dotyczy tylko kwoty z bonusu czy także mojej kwoty którą wpłaciłem?

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Czyli wpłacam stówę i muszę nią zagrać jednorazowo po kursie 1,50, tak? Jeżeli przegram to nie dostaję bonusu, tak? Jeżeli wygram to mam w sumie 250 zł grając po kursie 1,50, tak? Czy obrót dotyczy tylko kwoty z bonusu czy także mojej kwoty którą wpłaciłem?
Po postawieniu stówki po tym kursie 1.5 od razu na twoim koncie bonusowym pojawia się100 zł z tego co pamiętam i znowu tą setkę możesz postawić na ten sam typ co pierwsze 100zł. Obrót w tym przypadku dotyczy 200 zł (twoje 100zł i 100 bonusowych), czyli 200zł x wymagany obrót.

To ile już masz obrotu zrobionego, a ile jaszcze musisz obrócić masz &quot;historia&quot; (boko wyloguj się) --&gt;oferty.

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
A gdzie można sprawdzić ile czasu nam zostało do wyrobienia bonusu? Owszem widzę ile mi jeszcze zostało do całkowitego obrotu,jednak &quot;daty ważności&quot; nie mogę znaleźć.Musze sprawdzić datę depozytu i policzyć sobie sam 90dni?

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Dlaczego na ten sam typ??? Nie lepiej na inny?
Wedle woli, tylko podałem przykład.

A gdzie można sprawdzić ile czasu nam zostało do wyrobienia bonusu? Owszem widzę ile mi jeszcze zostało do całkowitego obrotu,jednak &quot;daty ważności&quot; nie mogę znaleźć.Musze sprawdzić datę depozytu i policzyć sobie sam 90dni?
Nie wiem, nie pamiętam gdzie to idzie sprawdzić, ale twój &quot;ręczny&quot; sposób sprawdzenia zająłby ci mniej czasu niż napisanie tego twojego postu ;)

Do góry Bottom