>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bonus 100% u BetAtHome - problem z wyplata pieniedzy

T 0

tyla

Użytkownik
Witam wszydtkich forumowiczow ????

Kilka lat temu wplacilem na moje konto na betathome.pl 75zł i dostalem gratisowo75zł (razem stan konta 150zl) , troche pogralem i chcialbym teraz wybrac te 143zł, ktore mi pozostaly, ale gdy klikam na wyplate pisze, ze wymagany obrot w ramach promocji nie zostal wykonany.

Ile razy musze obrócić tą suma aby moc ja wybrac ? I jaki kurs musi byc ?

pozdrawiam

bludek 367

bludek

Użytkownik
Kilka LAT temu?

Dzisiaj warunki obrotu to (depozyt + bonus) * 3. (75 + 75) * 3 = 450. Musisz, więc postawić 450 zł (obojętnie jaka ilość kuponów i jakie stawki, liczy się ZSUMOWANA stawka) na kupony z minimalnym kursem 1.5 (mniejsze kursy nie będą liczone do obrotu). Wcześniej chyba warunki były identyczne, ale w ciągu kilku lat mogło się to zmieniać...

Tyle, że obecny regulamin daje 180 dni na obrót, jeśli było tak samo w momencie gdy Ty brałeś bonus to mogą być problemy... Zazwyczaj nie obraca się bonusu przez kilka lat :p

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak jak bludek pisze, kilka lat temu mogły być inne warunki.
Najlepiej napisz do supportu z zapytaniem po jakich warunkach i ile musisz jeszcze obrócić.

T 0

tyla

Użytkownik
&quot;Tyle, że obecny regulamin daje 180 dni na obrót, jeśli było tak samo w momencie gdy Ty brałeś bonus to mogą być problemy... Zazwyczaj nie obraca się bonusu przez kilka lat :p&quot;

Z Twojej wypowiedzi wynika, ze jesli w 180 dni nie zrobi sie tego obrotu to kasa automatycznie przepada bo nie da sie jej wyplacic.

Co w przypadku gdy chce wybrac pieniadze nie bonusowe ?

Czy licza sie do tego zaklady live i baseball ?
Jakie sa wyjatki ?

bludek 367

bludek

Użytkownik
W dzisiejszym regulaminie jest mowa o 180 dniach na obrót. Nie wiem jak było w momencie gdy Ty brałeś bonus. Jeśli było tak samo to po upłynięciu tych 180 dni powinni te bonusowe pieniądze zabrać (wpłaty raczej nie powinni ruszać). Nie wiem czy ten zapis o 180 dodali później czy po prostu jest to jakieś ich niedopatrzenie.

Dużo zależy od Ciebie w jaki sposób, będziesz chciał rozwiązać tą sytuację. Możesz zrobić obrót i spróbować wypłacić całość. Możesz kontaktować się z supportem i próbować to wyjaśnić.

Oba rozwiązania są niepewne, bo nie wiem co może zrobić support w takim wypadku. Może być tak, że zrobisz obrót i wypłacisz bez problemów, ale mogą też być jakieś schody. Np. namęczysz się z obrotem, a przy wypłacie potrącą kwotę bonusu i wygrane z niego. Jeśli spróbujesz wyjaśnić sytuację to też może się różnie zakończyć (albo powiedzą Ci, żebyś robił obrót, albo zabiorą bonus i zostanie kwestia Twojej wpłaty...).

Sam musisz podjąć decyzję, bo ja nie spotkałem się z taką sytuacją.

e: dzisiaj jedynym warunkiem jest kurs minimalny 1.5.

Do góry Bottom