informacja o bonusie jest na mailurozumiem, że jeśli ktoś ma limit w 365, to takowego bonusu nie dostanie?
Dostałem bonus 50%, a punkt 8. regulaminu bonusowego mówi:Czy jest jakiś minimalny kurs po jakim trzeba zagrać?
To samo zapewne dotyczy bonusu 100% ????8. Jakiekolwiek zakłady zawierające selekcje z kursami niższymi niż 1,50 nie będą wliczane do wymaganego obrotu.
Od gracza i jego obrotu. Przeciez nie dadza gosciowi co ma obrot 10-15 tys w tygodniu bonusu 100% bo obroci to w godzine. A dla dwuzlotowcow przewidziane sa zapewne 100% zeby ciulali sobie.Ja dostałem 25% a mój kumpel 100%. Od czego to zależy?
to nie jest prawda ja tam gram malo i nie szaleje ze stawkami a dostalem tylko 25% bonusuOd gracza i jego obrotu. Przeciez nie dadza gosciowi co ma obrot 10-15 tys w tygodniu bonusu 100% bo obroci to w godzine. A dla dwuzlotowcow przewidziane sa zapewne 100% zeby ciulali sobie.
Więc zapytałem na czacie. Zakład będzie się wliczać do obrotu bonusem, ale "jeżeli będzie Pan chciał tylko w ten sposób wykonać obrót może to być uznane za działanie celowe i bonus może zostać odebrany".Czy do obrotu bonusem wliczają się zakłady - zawodnik strzeli?
Jeżeli postawię na kogoś kto nie wyjdzie w podstawowym składzie, to rozumiem zwrot, ale czy będzie się liczyć do obrotu?