>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bonus 100% na poczatek sezonu ?

W 0

wojtasz

Użytkownik
Witam.
Wybaczcie ze nie sprawdzilem tego nigdzie ale nie mam czasu bo siedze za granica i mam ograniczona czasowo mozliwosc korzystania z internetu. Wie ktos czy moze znow w tym roku bedzie bonus 100% od wplaty z okazji nowego sezonu?

forzajuve1897 6K

forzajuve1897

Użytkownik
ja dostałem wiadomość że 50 % do 200 zł a po skorzystaniu z bonusa otrzymałem drugie 200 pln czyli wychodzi na to że jednak dostałem kod 100% :cool:

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Ja dostałem 25% a mój kumpel 100%. Od czego to zależy?
Od gracza i jego obrotu. Przeciez nie dadza gosciowi co ma obrot 10-15 tys w tygodniu bonusu 100% bo obroci to w godzine. A dla dwuzlotowcow przewidziane sa zapewne 100% zeby ciulali sobie.

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Od gracza i jego obrotu. Przeciez nie dadza gosciowi co ma obrot 10-15 tys w tygodniu bonusu 100% bo obroci to w godzine. A dla dwuzlotowcow przewidziane sa zapewne 100% zeby ciulali sobie.
to nie jest prawda ja tam gram malo i nie szaleje ze stawkami a dostalem tylko 25% bonusu

leniuszek 21

leniuszek

Użytkownik
Czy do obrotu bonusem wliczają się zakłady - zawodnik strzeli?
Jeżeli postawię na kogoś kto nie wyjdzie w podstawowym składzie, to rozumiem zwrot, ale czy będzie się liczyć do obrotu?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Masz regulamin w wiadomości, ew zapytaj na czacie.
ps: też nie gram za nie wiadomo ile i dostałem 25%, a zawsze dawali po 100% do 200 do 3x do roku.
Pewnie jak ktoś nie ma jakiś zysków i nie wpłaca tam często dostaje pełny bonus, jak ktoś gra często w dodatku notuje zysk to go bonusem dopingować nie będą.

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Ja u nich jestem na minusie ok 100 euro,gram tam jakies pol roku i bonusu nie dostalem.Wiec jak macie chocby te &quot;marne&quot; 25% to sie cieszcie-A nie,ze daja wam,a tu jeszcze narzekanie,ze malo,ze cos tam,ehh,typowo polskie....PZDR

leniuszek 21

leniuszek

Użytkownik
Czy do obrotu bonusem wliczają się zakłady - zawodnik strzeli?
Jeżeli postawię na kogoś kto nie wyjdzie w podstawowym składzie, to rozumiem zwrot, ale czy będzie się liczyć do obrotu?
Więc zapytałem na czacie. Zakład będzie się wliczać do obrotu bonusem, ale &quot;jeżeli będzie Pan chciał tylko w ten sposób wykonać obrót może to być uznane za działanie celowe i bonus może zostać odebrany&quot;.
Więc można szybko obracać i uciekać. ????

J 5

jastov

Użytkownik
Ja dostałem bonus 25%. Czy skorzystał ktoś z niego? jest sens wypłacać 200 PLN i ponownie wpłacić używając kodu tylko po to aby otrzymać dodatkowe 50 PLN?. Wychodzi na to ,że będe musiał zagrać trzykrotnie po kursach minimum 1,5 nie tylko za kwotę bonus ale równierz za sumę depozytu. Jest sens ryzykować 200 zł dla 50 zł?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Wiesz,może to zabrzmi dla Ciebie dziwnie,ale nie wszyscy traktują bonus jak pieniądze które trzeba jak najszybciej wypłacić.Niektórzy traktują to po prostu jako darmowe zwiększenie kapitału a i sam obrót bonusu często jest małym procentem ogólnego (nawet dniowego) obrotu.

Do góry Bottom