>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus 100% - dziwne pytanie

A 19

adzi0

Użytkownik
Witam. Mam taki dziwny problem, mianowicie:
Wpłacam 25zł, dostaję 25zł bonusu = 50zł
Muszę obrócić depozytem 3x. Np. 5 kuponów x 5zł = 25zł - Dostaję wiadomość, że bonus jest gotowy, ale żeby wypłacić muszę obrócić depozytem (25) i bonusem (25) = 50 trzy razy = 3 x 50zł = 150zł. Nadal nie dostałem info, że mogę wypłacić, chociaż obróciłem o wiele więcej. Chodzi o to, że muszę obrócić 50zł x3 ? Tzn 3 kupony po 50zł ? Czy jak ?????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Tzn 3 kupony po 50zł ? Czy jak ?
Możesz po dowolnej stawce grać pamiętając o minimalnym kursie i o tym że bodaj azjany nie liczą się do obrotu... Nie pamiętam, czy aby na pewno przychodzi potwierdzenie o możliwości wypłaty, więc najlepiej po prostu sprawdź, czy obróciłeś już bonusem i wówczas zleć wypłatę...

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Kliknij sobie w &quot;Stan konta&quot; pod nazwą użytkownika i pokaże Ci się ile do wypłaty a ile w bonusie.

A 19

adzi0

Użytkownik
Nie mam nic do wypłaty, bo nie obróciłem (wg. Bet365 depozytem i bonusem), mimo że zagrałem za ~270zł...
Dodam, że nie jest to pierwsza wpłata tylko bonus coś związany z nowymi sezonami i dali mi 100% od depozytu.
Obserwator, masz może gdzieś pełny regulamin tego ? Nic w wiadomości od nich nie ma, że azjany się nie liczą i trzeba grać okreslonym kursem. Moje AKO waha się w okolicach 2.0, rzadko kiedy niżej...

yetz 18

yetz

Użytkownik
O ile się nie myle, aby się kupon liczył do bonusu przynajmniej jedno zdarzenie na nim musi mieć minimum kurs 1.50

A 23

alejandr0

Użytkownik
z tego co wiem selekcje z kursem ponizej 1,50 nie liczą sie do obrotu, takze jak w ako miales kurs ponizej 1,5 to lipa... nawet jak wyglądało to tak 1,50 i 1,40.. przynajniej tak zrobili teraz z bonusami lojalnosciowymi

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
AKO to możesz mieć i 10, ale jeśli choć jedno zdarzenie nie będzie równe bądź większe 1,50 to nie zalicza się do obrotu taki kupon.

Do góry Bottom