0 bogmacher Użytkownik Listopad 28, 2006 #1 Zalorzylem konto, po jakim czasie na moim koncie pojawi się te 5 zł. ktore sie dostaje na poczatku za darmo? czekam juz dlugo i nic. [ Komentarz dodany przez: Marcin-Odra: 2006-11-28, 20:59 ] Nic takiego nie ma
Zalorzylem konto, po jakim czasie na moim koncie pojawi się te 5 zł. ktore sie dostaje na poczatku za darmo? czekam juz dlugo i nic. [ Komentarz dodany przez: Marcin-Odra: 2006-11-28, 20:59 ] Nic takiego nie ma
0 bogmacher Użytkownik Listopad 28, 2006 #3 no dla mojego kumpla na bah po kilku miesiacach samo wplynelo 5 zł
0 rykos Użytkownik Grudzień 1, 2006 #4 Bo byl zarejestrowany w jakims serwisie(np. sms.pl). Ja tez kiedys dostalem(nie wiem skad ;x, wiec to nie jest za dostajesz za friko na start T.T).
Bo byl zarejestrowany w jakims serwisie(np. sms.pl). Ja tez kiedys dostalem(nie wiem skad ;x, wiec to nie jest za dostajesz za friko na start T.T).
29K al_capone Gangster Grudzień 3, 2006 #6 a jak zdobyc bon 5 złotowy np. ? Kliknij aby rozwinąć... Czekać cierpliwie, aż któryś z serwisów znów zacznie wysyłać swoim użytkownikom bony
a jak zdobyc bon 5 złotowy np. ? Kliknij aby rozwinąć... Czekać cierpliwie, aż któryś z serwisów znów zacznie wysyłać swoim użytkownikom bony