>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bogata oferta LIVE na koszykówkę, jaki buk?

M 40

mrkarolk

Użytkownik
Witam.
Tak jak w temacie, szukam buka internetowego, który będzie miał bogatą ofertę LIVE na koszykówkę (NBA) ... Obecnie znany jest mi tylko bet365 oraz WillamHim jednak ten drugi, od wczoraj, wycofał Zakłady Sportowe dla rezydentów Polski. Szukam jakieś alternatywy, pomożecie?
I od razu może drugie pytanie właśnie odnośnie restrykcji WillamHima:
Czy wyłączenie Zakładów Sportowych dotyczy graczy z Polski czy Polaków? Ehz, wyszło trochę niejasno.
Załóżmy takie sytuację:
a) Jestem Polakiem, meldunek mam w Polsce ale mieszkam np. w Anglii (brytyjskie IP)
b) Jestem Anglikiem, meldunek mam w Anglii ale chcę grać i obstawiać w Polsce (polskie IP)
W obu sytuacjach mógłbym korzystać z obstawiania Zakładów Sportowych?
Powiem szczerze, że zastanawiam się jak obejsć tę restrykcję państwową i jedyne co mi przychodzi do głowy to:
- założyć konto na kogoś zameldowanego w UK
- obstawiać w Polsce (tutaj tylko jeszcze pojawia się pytanie - czy mogę obstawiać z IP które jest zlokalizowane w Polsce czy IP musi być zlokalizowane poza granicami Polski?)
Z góry dzięki za pomoc ;)
Pozdrawiam

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
a) Jestem Polakiem, meldunek mam w Polsce ale mieszkam np. w Anglii (brytyjskie IP)
b) Jestem Anglikiem, meldunek mam w Anglii ale chcę grać i obstawiać w Polsce (polskie IP)
Obie opcje na swój sposób wchodzą w grę. Tutaj odpowiedź na wariant a
Jeśli jesteś rezydentem kraju innego niż Polska i nie jest on zawarty w liście krajów z restrykcjami w
William Hill a chciałbyś kontynuować grę w sekcji sportowej i Day Trader, prosimy podać dane
adresowe i zaktualizujemy konto. Im szybciej zostanie to spełnione tym mniejszy wpływ na usługi, które
oferujemy.
Natomiast wariant b - instalujemy VPN&#39;a i możemy grać na terenie Polski, mając zarejestrowany dany adres choćby brytyjski czy inny na WilliamHillu.
Natomiast co do bukmachera z dobrą ofertą LIVE to chyba pozostaje rotowanie między bukami. Bet365 to zdecydowanie najlepszy bukmacher z zakładami LIVE. Natomiast w takiej sytuacji polecam mieć konta u takich bukmacherów jak:
- Unibet,
- Betsson,
- Sportingbet,
- Betsafe,
- BAH,
- Betano.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom