>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bo liczy się tylko duża skuteczność

fabek7 5

fabek7

Użytkownik
Witam.

Postanowiłem zacząć swoją przygodę na forum. Chcę sprawdzić dokładnie swoje statystyki.
Zaczynam od kwoty: 650 zł na Unibet.
Podawał będę według mnie najpewniejsze typy. Raczej będą tutaj królowały małe kursy. Oby były same plusy :cool:

Pozdrawiam wszystkich.

fabek7 5

fabek7

Użytkownik
BVB + Arsenal lub X
@ 1.53 unibet

Stawka: 502,40 zł
Poprzedni kupon na plus. Nie zdążyłem edytować.
Stan konta: 769.27 zł
Bayern + Barcelona + Dortmund
@1.63
Stawka: 769.27 zł
5-0, 7-0, 6-0 ???? Takie wyniki to ja lubię ????
Stan konta: 1256,60 zł

fabek7 5

fabek7

Użytkownik
Typowo hazardowe granie ale trochę Cię poniosło teraz ????
Witam.

Do ostatniej chwili zastanawiałem się czy to zagrać. Myślałem, że po porażce z Barcą będą chcieli łatwo wygrać ten mecz. Niestety forma spadła. Gdyby nie ten katastrofalny błąd Stones&#39;a ten mecz mógłby się inaczej zakończyć.

Gramy dalej.

Pozdrawiam.

fabek7 5

fabek7

Użytkownik
Witam.

Zaczynam drugie podejście. Tylko teraz daje sobie więcej czasu, bez pośpiechu. Plany są następujące.... Zaczynam od 500 zł. Planuje przez cały rok zagrać 12-13 kuponów po kursie w granicach @[email protected], oczywiście za każdym razem &quot;Vabank&quot;. Wynik jaki chciałbym na koniec uzyskać to 40 tys. Uważam, że przy chłodnej głowie i odrobinie szczęścia powinno się udać. Musi się udać :cool:

Zapraszam do komentowania i dzielenia się doświadczeniem jeśli próbowaliście coś podobnego.

Stan konta: 500 zł
Cel: 40 tys. zł

C 31

cashbysport

Użytkownik
Witam, nie za mocne te stawki trochę ? ;)
Pamiętaj, że są czarne serie i co wtedy ?
Grając Vabank single to tak samo jakbyś puścił jedno AKO.
Ja na Twoim miejscu bym popracował nad lepszym rozpisaniem sobie tego stawkowania, bo obecny to czysty hazard :razz:
Pozdrawiam

fabek7 5

fabek7

Użytkownik
Witaj.
Po jakimś czasie stawki będą duże, ale inwestuje tylko 500 zł na rok, więc to nie jest dużo. Wiadomo, że są czarne serie postaram się je jakoś ominąć (przy odrobinie szczęścia :p ). W poprzednim sezonie zaobserwowałem, że w połowie rozgrywek przychodzą chwile słabości i wyniki są różne, będę ostrożniejszy. Nie pisałem, że chce grać tylko single. Bardziej chodzi mi o ako. Wydaje mi się, że jedno DOBRE ako w granicach @1.4 na miesiąc to nie jest dużo. Każdy zakład to hazard ????
Dzięki za opinie. Pozdrawiam.

fabek7 5

fabek7

Użytkownik

Liverpool - Hoffenheim
Typ: Awans Liverpool
Kurs: @1.4 unibet
Stawka: 500 zł

Już od samego początku myślałem o tym żeby grać na awans Liverpoolu do LM. Klopp na pewno za wszelką cenę będzie chciał to osiągnąć.

fabek7 5

fabek7

Użytkownik
#1 ✅
Na dziś zastanawiam się nad siatkówką. W planach do gry mam Polskę i Bułgarię, ale w dalszym ciągu się zastanawiam, ponieważ boje się trochę tej Naszej Reprezentacji, różnie z nimi bywa. Jeśli macie jakieś cenne rady do tego kuponu to serdecznie zapraszam do pisania.

Do góry Bottom