>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bośnia & Hercegowina (Premier League) - 2014/2015

Status
Zamknięty.
emoboy 2,8K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Bośnia &amp; Hercegovina / Premier Liga
Godzina:
17:00
Spotkanie: Slavija - Željezničar
Typ:
2
Kurs: 2.38
Bukmacher: bet365

Analiza:
Obecnie stadion drużyny Slavija jest w przebudowie i mecz rozegrany będzie na boisku
neutralnym należącym do drużyny FK Sutjeska Foča. Jest 80 km do przejechania dla obu ekip z
racji tego że obie są na obrzeżach Sarajeva. Drużyna Slavija ubiegły sezon 2013/2014 zakończyła na
miejscu 13, gdzie ogromnym szczęściem utrzymała się w lidze. Natomiast Željezničar zajęli miejsce 4
gdzie brakło im 1 punktu by walczyć w Pucharze UEFA. Slavija zaczęła sezon od dwóch remisów
bezbramkowych, gdzie Željezničar pierwszy mecz wygrali 3:0, a drugi zremisowali 0:0.
Head 2 Head imponujący (na 24 spotkania między tymi drużynami, to 15 wygrała drużyna Željezničar,
4 porażki i 5 razy padł remis):
16/03/14 Slavija 1 - 1 Željezničar
06/11/13 Željezničar 2 - 0 Slavija
23/10/13 Slavija 0 - 2 Željezničar
14/09/13 Željezničar 0 - 0 Slavija
07/04/13 Slavija 1 - 2 Željezničar
23/10/12 Željezničar 3 - 0 Slavija
03/10/12 Slavija 1 - 3 Željezničar
01/09/12 Željezničar 2 - 0 Slavija
09/05/12 Željezničar 3 - 1 Slavija
30/10/11 Slavija 1 - 5 Željezničar
04/05/11 Željezničar 2 - 0 Slavija
17/10/10 Slavija 1 - 0 Željezničar
27/03/10 Željezničar 2 - 0 Slavija
- niezaliczony ⛔ !

johnq 309

johnq

Użytkownik
Sloboda - Slavija ✅✅✅ sprzedawczyki
Typ: Sloboda / @ 1.44

Kieruję się tutaj tylko i wyłącznie H2H a w zasadzie tym, że te drużyny ze sobą współpracują. Ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje o tych ekipach. Wiem, że analiza słaba ale wystarczy spojrzeć na ich historie spotkań. Ja osobiście zaryzykuję. Kilku bukmacherów wycofało już to spotkanie z oferty.

Tutaj link: http://www.betexplorer.com/soccer/bosnia-and-herzegovina/premier-league/sloboda-slavija/ABPHLar1/

johnq 309

johnq

Użytkownik
Żrinjski - Borac Banja Luka ✅✅✅

Myślę, że te drużyny ze sobą współpracują. Na 10 sezonów w 7 dochodziło do wymiany
3 za 3. W jednym sezonie były dwa zwycięstwa Zrinjski ale on wtedy walczył o pierwsze miejsce i w jednym było zwycięstwo Borac i remis, gdzie z kolei to własnie Borac wlaczył o pierwsze miejsce. Nie liczę pierwszego sezonu, drużyny mogło jeszcze się nie znać. W tym sezonie to Zrinjski walczy o europejskie puchary i ma na to bardzo duże szanse. Borac ma bezpieczną pozycję w lidze, do pucharów trochę im brakuję. Pierwsze spotkanie wygrali Borac Banja Luka u siebie więc dziś nie pozostaje nic innego jak zwycięstwo Zrinjski. Jak dla mnie za dużo tutaj zbiegów okoliczności.

http://www.betexplorer.com/soccer/bosnia-and-herzegovina/premier-league/zrinjski-borac-banja-luka/SlHppzRI/

Zrinjski / @ 1.72

johnq 309

johnq

Użytkownik
Zeljeznicar - Borac Banja Luka
Typ: Zeljeznicar / @ 1.50
✅✅✅
(ewidentna ustawka, karny przestrzelony przez Zeljeznicar i gol w końcówce, postawione pre i live po @ 4.0 )

Obie ekipy bardzo bezpieczne pozycję w lidze. Czołówka tabeli. Różnica jednak jest taka, że dziś goście nie walczą praktycznie o nic. Szansę na puchary mają raczej znikome. Z kolei gospodarze zajmują czwarte miejsce tracąc tylko 1 punkt do lidera !!! Mają bardzo duże szansę na europejskie puchary, a może nawet na fotel lidera. Ale jak to bywa w tych ligach znów muszę przytoczyć H2H (biorę pod uwagę spotkania tylko o ligowe punkty) i tak:
- na 10 sezonów ligowych w 8 dochodziło do wymiany 3za3 (liczę również jedno spotkanie wygrane, ale później anulowane)
- w 2 sezonach dochodziło do podwójnych zwycięstw (raz Borac i raz Zeljeznicar) obie w tych sezonach walczyły o czołowe lokaty

http://www.betexplorer.com/soccer/bosnia-and-herzegovina/premier-league/zeljeznicar-borac-banja-luka/v1nLwgLq/

Jak dla mnie tutaj jest znów za dużo zbiegu okoliczności, dodatkowo Zeljeznicar gra u siebie, walczy o lidera. Ostatnie spotkanie wygrało Borac Banja Luka więc dziś czas na Zeljeznicar.

johnq 309

johnq

Użytkownik
Velez Mostar - Sloboda ⛔
Typ: Velez Mostar / @1.90 /
Bet365

Spotkanie w zasadzie o nic. Obie ekipy bardzo bezpieczne pozycję. Bardzo ciekawe H2H

http://www.betexplorer.com/soccer/bosnia-and-herzegovina/premier-league/velez-mostar-sloboda/dOT87Ous/

na 9 sezonów w 8 dochodziło 3za3. Velez u siebie nigdy nie przegrał ani też nie zremisował ze Slobodą. Co więcej stosunek bramek to 19:1 na korzyść Velez Mostar. Ja tutaj stawiam na zwycięstwo Velez. Martwić może jedynie to, że pierwsze spotkanie w tym sezonie zakończyło się remisem. Więc i w tym spotkaniu remis może paść choć nie sądzę. Velez nie wygrało od trzech spotkań i myślę, że dobrzy znajomi im dziś podarują 3 pkt.

Dla mniej odważnych można:
Velez DNB / @1.44 / Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom