>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bloki

P 0

puzon

Użytkownik
Siema, mógłby mi ktoś wyjaśnić jak w BAH grać blokami?

1.Wybieram pare spotkań
2. Stawiam typy

~~ co dalej? I jak przydzielić spotkania do bloków?

ew. Może mi ktoś polecić jakiś system dla początkującego? ile spotkań grać na kupon itp.

Pozdrawiam.

gostyniak 0

gostyniak

Użytkownik
Co do blokow to nie zabardzo rozumiem o co w nich chodzi a rada do postawiania jest taka abys gral jedno spotkanie wg. Ciebie najpewniejsze ale za wieksza kase z ako 1,6 do 2,0 malymi kroczkami ale sie dorobisz... Kupony z kilkoma zdarzeniami od 5 wzwyz tzw &quot;tasiemce&quot; zazwyczaj nie wchodza wiec lepiej powoli sie dorobic niz masz wszytko stracic aaha i jeszcze jedno nie postawiaj zdarzen z kursem 1,1 1,2 bo nawet najbardziej pewne typy z takim kursem zawodza.... pozdro ???? ????

P 0

puzon

Użytkownik
No chodzi mi o bloki - wybieram pare spotkań i przypisuje je do bloków. Aby kupon wszedł to bloki muszą wejść np. 5z6 , 3z4

Przykład: Blok 3z4

Blok A:

Widzew-ŁKS 1
Liverpool-Arsenal 2

Blok B:

Juventus-AC Milan 1X
Chievo-AS Roma 2

Blok C:

Real-Barcelona 2X

Blok D:

Valencia-Deportivo X

i muszą wejść 3 bloki z 4 abym mógł odebrać kase, jest możliwa taka gra na BAH ?

[/scroll]

P 0

przemek1982

Użytkownik
No jest cos takiego w BAH&#39;u jak zaklad systemowy. W odroznieniu od kombinacyjnego nie wymaga wejscia wszystkich zdarzen (tyle ze zyski sa niestety marne, jezeli nie wszystko Ci wejdzie).

Logujesz sie, zaznaczasz minimum 3 zdarzenia i po prawej stronie klikasz zakladke &quot;System&quot;. Tam mozesz sobie wybrac czy ma to byc np 2 z 3, 3 z 4 czy jeszcze jakis inny.

Do góry Bottom