>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Bloki w Tip Sporcie

everto 30K

everto

Użytkownik
Witam chciałem wysłać system 5 z8 w Tip sporcie ale tak maja jakieś bloki może ktoś przybliżyć o co w tym biega

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Choć nigdy nie byłem w Tipsporcie ( u mnie w Wwie mają chyba tylko 1-2 punkty ) to jeśli jak piszesz nie mają systemów pełnych typu 5z8 - to i tak przecież możesz nimi sobie grać zawierając te 56 zakładów ( bo 5z8=56 ) na oddzielnych kuponach.
Granie w systemie pełnym jedynie oszczędza nam czas potrzebny na rozpisywanie - ale nie zmienia ilości zakładów ani ew. wygranych!
Natomiast co do systemów blokowych - to też są to systemy pełne, ale pozwalające na umieszczanie w każdym z bloków po kilka zdarzeń i gdybyś np. wybrał tu sobie także system 5z8=56, to musisz utworzyć te 8 bloków z kilku elementów ( meczów ) w każdym - ale do liczenia wygranych będą uwzględnione jedynie te bloki, w których będą wszystkie poprawne trafienia.
I tu też rysuje Ci się możliwość zagrania tym systemem 5z8 prawie jak singlami
( pojedyńczymi typami ) bo aby został system zaliczony do blokowych, to minimum w jednym z bloków muszą być 2 zdarzenia ( tu bazuję na zasadach u innych buków np. w Totolotku ) tak wiec gdybyś tylko w jednym bloku wrzucił 2 mecze a w tych 7 pozostałych single - to chyba także w Tipsporcie Ci to przyjmą.
Pzdr.
edi8

Do góry Bottom