>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

blokada

K 0

kszychuj

Użytkownik
Pare lat temu mialem konto na bet365 i poprosilem o jego zamkniecie. Moje zyczenie zostalo spelnione.

Wczoraj jednak postanowilem sie tam zarejestrowac ponownie, wyslalem swoje dokumenty i pomyslnie przeszedlem caly proces weryfikacji. Problem pojawil sie jednak dopiero wtedy kiedy wplacilem swoje pieniadze. Zostalem wylogowany, a wszelkie proby zalogowania sie spelzly na niczym. Wszedlem na chata i pytam sie uroczej Gosi S. co jest grane. NASZ SYSTEM WYKRYL ZE MIAL PAN KIEDYS U NAS KONTO I POPROSIL O JEGO ZAMKNIECIE ABY ODZYSKAC DOSTEP DO KONTA MUSI PAN PRZEJSC ROZMOWE TELEFONICZNA. Pytam sie jej/jego do ktorego konta i co z pieniedzmi, okazuje sie, ze &quot;wszystkie informacje zostana udzielone telefonicznie&quot;. Dobra, prosze o numer. Teraz najwiekszy hit, zostaje poinformowany, ze: TO ONI MAJA ZADZWONIC DO MNIE, A NIE JA DO NICH :grin: :grin: :grin: # Franz Kafka - Proces/Zamek

Byl ktos w podobnej sytuacji?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Pare lat temu mialem konto na bet365 i poprosilem o jego zamkniecie. Moje zyczenie zostalo spelnione.
Wczoraj jednak postanowilem sie tam zarejestrowac ponownie, wyslalem swoje dokumenty i pomyslnie przeszedlem caly proces weryfikacji. Problem pojawil sie jednak dopiero wtedy kiedy wplacilem swoje pieniadze. Zostalem wylogowany, a wszelkie proby zalogowania sie spelzly na niczym. Wszedlem na chata i pytam sie uroczej Gosi S. co jest grane. NASZ SYSTEM WYKRYL ZE MIAL PAN KIEDYS U NAS KONTO I POPROSIL O JEGO ZAMKNIECIE ABY ODZYSKAC DOSTEP DO KONTA MUSI PAN PRZEJSC ROZMOWE TELEFONICZNA. Pytam sie jej/jego do ktorego konta i co z pieniedzmi, okazuje sie, ze &quot;wszystkie informacje zostana udzielone telefonicznie&quot;. Dobra, prosze o numer. Teraz najwiekszy hit, zostaje poinformowany, ze: TO ONI MAJA ZADZWONIC DO MNIE, A NIE JA DO NICH :grin: :grin: :grin: # Franz Kafka - Proces/Zamek
Byl ktos w podobnej sytuacji?
hm jeśli zamykasz konto, piszesz do nich oni Ci je odblokowują i możesz bez problemu działać, teraz musisz przejść nową weryfikację zadzwonią do Ciebie i wszystko załatwisz. Więc w czym problem? Chyba lepiej że zadzwonią nie ponosisz kosztów?. Niż jeśli zadzwonisz będą cię łączyć i suma sumaru zapłacisz za rozmowę 30 zł... Cierpliwości ludzie...

K 0

kszychuj

Użytkownik
Zamknalem to konto pare lat temu juz, nie wyobrazam sobie nawet w jaki sposob moglbym im udowodnic, ze bylem jego wlascicielem: nie pamietam ani czterocyfrowego kodu, ani nicku, ani hasla ani nawet emaila, na ktory konto zostalo zalozone. Dlatego zdecydowalem sie na otworzenie nowego konta i wyslalem dokumenty przed zlozeniem depozytu, aby miec pewnosc, ze wszystko jest w porzadku.
Nie wypada sie przechwalac, ale wplacilem znacznie wiecej niz te 30 zlotych, wiec bylbym spokojniejszy gdybym od razu mogl zadzwonic i wyjasnic sprawe niz czekac. To wlasciwie zabrzmialo jak tekst, ktorym chce sie splawic kogos problematycznego. Niemniej nie trace nadziei ze sie ze mna wkrotce skontaktuja i uda mi sie wyjasnic te sytuacje ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Na pewno się skontaktują Bet365 rzadko robi problemy, na przyszłość polecam natomiast pisać do Supportu że zapomniałeś loginu hasła i kodu. Pisałem tak do Bet365 bez problemu mi go dali tylko wystarczyła weryfikacja danych.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Kiedyś jak przygodę z bukmacherką zaczynałem trochę u nich wtopiłem i się wściekłem i zablokowałem u nich konto. Po 2 latach chce odblokować piszę do nich oni mówią że zadzwonią potem się dowiedziałem że konto w najszybszym wypadku po kilku rozmowach telefonicznych odblokują. Pierwsza rozmowa wyglądała tak &quot;dzień dobry tu bet 365 słyszałem bo powiedział mi mój kierownik że Pan chce odblokować konto bet 365&quot;
Potem pytania czy mam problemy z graniem?
Czy za dużo kasy na granie nie przeznaczam?
Czy na pewno chcę konto odblokować?
Dlaczego przerwę w graniu robiłem?
Czy na pewno chcę odblokować?
Potem koniec rozmowy mówią że za tydzień z powrotem zadzwonią.
Po tygodniu rozmowa na temat że to zarząd bet365 musi się zgodzić na odblokowanie konta oraz ich traderzy (jak byłeś na + u nich albo surebety grałeś nie odblokują) znowu jakieś dziwne pytania (dlaczego odblokować czy na pewno) i za tydzień znowu zadzwonią.
Olałem tego buka i nie będę odblokowywać u nich konta są o wiele lepsi bukmacherzy.
Jak ktoś się samowykluczył to tak łatwo konta nie odblokowują.

C 7

cokolwiek

Użytkownik
Kiedyś jak przygodę z bukmacherką zaczynałem trochę u nich wtopiłem i się wściekłem i zablokowałem u nich konto. Po 2 latach chce odblokować piszę do nich oni mówią że zadzwonią potem się dowiedziałem że konto w najszybszym wypadku po kilku rozmowach telefonicznych odblokują. Pierwsza rozmowa wyglądała tak &quot;dzień dobry tu bet 365 słyszałem bo powiedział mi mój kierownik że Pan chce odblokować konto bet 365&quot;
Potem pytania czy mam problemy z graniem?
Czy za dużo kasy na granie nie przeznaczam?
Czy na pewno chcę konto odblokować?
Dlaczego przerwę w graniu robiłem?
Czy na pewno chcę odblokować?
Potem koniec rozmowy mówią że za tydzień z powrotem zadzwonią.
Po tygodniu rozmowa na temat że to zarząd bet365 musi się zgodzić na odblokowanie konta oraz ich traderzy (jak byłeś na + u nich albo surebety grałeś nie odblokują) znowu jakieś dziwne pytania (dlaczego odblokować czy na pewno) i za tydzień znowu zadzwonią.
Olałem tego buka i nie będę odblokowywać u nich konta są o wiele lepsi bukmacherzy.
Jak ktoś się samowykluczył to tak łatwo konta nie odblokowują.
To wyobraz sobie taka sytuacje....
jestes wku** piszesz do buka o wykluczenie, bo np. zona nie pozwala grac, za duzo kasy wtopilem itp.....
wiec buk idzie ci na reke, - &quot;masz problem? nie graj my cie wykluczymy, nie ma problemu&quot;
ale potem zmieniasz zdanie (oczywiscie masz do tego prawo) i chcesz grac....
tyle ze jak ci otworza konto, a ty znowu przegrasz kase to na bank napiszesz do nich .. ALE JAK CHCIALEM BYC WYKLUCZONY ODDAJCIE MOJA KASE , PROSILEM O WYKLUCZENIE .... z tego co piszesz to masz problem z graniem wiec zacznij ksiazki czytac, wychodzi taniej ????

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
To wyobraz sobie taka sytuacje....
jestes wku** piszesz do buka o wykluczenie, bo np. zona nie pozwala grac, za duzo kasy wtopilem itp.....
wiec buk idzie ci na reke, - &quot;masz problem? nie graj my cie wykluczymy, nie ma problemu&quot;
ale potem zmieniasz zdanie (oczywiscie masz do tego prawo) i chcesz grac....
tyle ze jak ci otworza konto, a ty znowu przegrasz kase to na bank napiszesz do nich .. ALE JAK CHCIALEM BYC WYKLUCZONY ODDAJCIE MOJA KASE , PROSILEM O WYKLUCZENIE .... z tego co piszesz to masz problem z graniem wiec zacznij ksiazki czytac, wychodzi taniej ????
Ja u nich zablokowałem konto kilka lat temu jak jeszcze po 2 zł grałem jestem w sumie 40 zł u nich na minusie więc nie jest to raczej problem z graniem ale jednorazowe wkurwienie które doprowadziło do dobrowolnego zamknięcia konta. Nie sądziłem że takie problemy będą robić myślałem że po 6 miesiącach automatycznie konto będzie odblokowane.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Ja u nich zablokowałem konto kilka lat temu jak jeszcze po 2 zł grałem jestem w sumie 40 zł u nich na minusie więc nie jest to raczej problem z graniem ale jednorazowe wkórwienie które doprowadziło do dobrowolnego zamknięcia konta. Nie sądziłem że takie problemy będą robić myślałem że po 6 miesiącach automatycznie konto będzie odblokowane.
Nie wiem co jest dziwniejsze: czy blokowanie sobie konta przy -40zł czy pisanie wkÓrwienie:? ?

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Moze nie na temat,ale po co zamykac konto?Rozumiem,przegrywa sie,ma sie dosc,ale wystarczy nie grac,nie logowac sie.Co wam przeszkadza otwarte konto u buka?Placicie na to cos czy cos?Uwazam,ze nawet jak sie nie gra,to warto miec konto-Czasem daja jakies freebety,albo czasem sie nam &quot;zachce&quot; cos obstawic,tak by sie ciekawiej mecz ogladalo.Chcesz skonczyc z bukmacherka?-Nie loguj sie i tyle....(wczesniej czy pozniej i tak wrocisz!)

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
A czemu ktoś woli iść na pizze, zamiast kupić sobie kebaba wołowego?Jaki sens jest jeść pizze skoro kebab wołowy jest taki smaczny, zwłaszcza u tego turasa na Szewskiej?Tych co kupują z kurczaka to już w ogóle nie kumam.

Do góry Bottom