>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Blokada wysokich wygranych.

D 0

dzmitry

Użytkownik
Cześć, zastanawia mnie czy w Polskich naziemnych bukmacherach jest opcja blokowania gracza, który wygrał znaczną cześć pieniędzy. Mam tu na myśli - jak podaje STS - maksymalna kwota na mecze piłki nożnej to 500k jeżeli uda sie graczowi wygrać 2 lub 3 razy to czy Bukmacher nie zablokuje go? lub co gorsza tych pieniędzy nie otrzyma, lub będzie miał limit wygranych, jak to występuje w bet365. Obecnie Mój maksymalny limit wygranej to 248 złotych w bet365. Zamierzam grać na w Polskich bukmacherach, cóż - podatek musi być.

K 3

kolikor

Użytkownik
Jak legalny bukmacher może nie wypłacić wygranych pieniędzy? Chyba tylko w przypadku bankructwa. Jeżeli kwota wygranej na pojedynczy kupon jest powyżej maksymalnej kwoty do wygrania określonej przez bukmachera to jest automatycznie zmniejszana do tej maksymalnej. Wypłacona być musi, jak nie to idziesz do sądu.

K 3

kolikor

Użytkownik
Jeżeli chodzi o limity dla graczy, którzy często wygrywają to oczywiście, że są nakładane. Bukmacher ma zarabiać a nie tracić. Każdy dba o swoje interesy i nie dopuści do tego, żeby ktoś go ogrywał stale na duże pieniądze.

Do góry Bottom