>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Blokada konta

T 0

tomtom9

Użytkownik
Witam, mam mały problem, przypadkowo zablokowałem komuś konto. Sytuacja jest beznadziejna ponieważ próbowałem zalogować się na konto innego użytkownika, bo byłem przekonany że jest to moje konto_Okazało się że mam zupełnie inny nick, a nick którego często używam był już zajęty. Tutaj pojawia się moje pytanie: czy mogę mieć z tego powodu jakieś problemy i co muszę w tej sytuacji zrobić?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam, mam mały problem, przypadkowo zablokowałem komuś konto. Sytuacja jest beznadziejna ponieważ próbowałem zalogować się na konto innego użytkownika, bo byłem przekonany że jest to moje konto_Okazało się że mam zupełnie inny nick, a nick którego często używam był już zajęty. Tutaj pojawia się moje pytanie: czy mogę mieć z tego powodu jakieś problemy i co muszę w tej sytuacji zrobić?
Nic nie będziesz miał z tego powodu. Jeżeli ktoś o tym nicku zaloguje się okaże się że jego konto jest zablokowane. Zrobi sobie weryfikację danych i znów będzie aktywne więc spokojnie.

Do góry Bottom