>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Blokada Konta

B 0

budynnios

Użytkownik
Witam
Mam problem, gdyż grałem często w kasynie małymi stawkami i często dokonywałem transferu między kasynem i zakładami. Dzisiaj rano okazało się że zablokowali mi konto. Napisałem do support z pytaniem dlaczego zablokowali mi konto. po 20 minutach spróbowałem zalogować się na konto i wszystko było ok, postawiłem 4 zakłady i pooszedłem do kasyna. Grałem jak zawsze, po czym się wylogowałem i sprawdziłem e-mail dostałem odp. że za dużo robiłem transferów między kasynem i zakładami. Spróbowałem zalogowac sie na konto w Expekt niestety nie udało się. Nie wiem co robić w tej sytuacji proszę o pomoc.

L 237

lookash

Użytkownik
nikt ci lepiej nie wytłumaczy sytuacji jak spupport bo to wkońcu oni ci blokneli konto...z drugiej strony cię nie rozumiem...widzisz że cie zablokowali wiec to było jakieś ostrzeżenie jak się później okazało a ty dalej swoje...

B 0

budynnios

Użytkownik
własnie logowąłem sie i mi nie weszło napisałem do support i po 20 min mnie odblokowali, a maila za co dostałem bana dostałem po 40 min czyli przez te 20 min gry nie wiedziałem za co był ten ban. Teraz sie z nimi skontaktowałem i mam bana na 24h z możliwościa przedłużenia, a jak mnie odblokuja to nie moge dokonac wiecej przelewów miedzy kontem i kasynem niz 100

Do góry Bottom